Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle levering

IQOS 3 Duo Starter Set

Productomschrijving
De IQOS 3 DUO verwarmt tabak in plaats van deze te verbranden. Het voordeel is dat je geen rook, as en minder geur hebt. De IQOS 3 DUO houder kan worden gebruikt om twee tabaksticks achter elkaar te verwarmen zonder eerst opgeladen te moeten worden. Met de meegeleverde oplaadcase kan de houder worden opgeladen wanneer dit nodig is.Deze IQOS Starter...

De IQOS 3 DUO verwarmt tabak in plaats van deze te verbranden. Het voordeel is dat je geen rook, as en minder geur hebt. De IQOS 3 DUO houder kan worden gebruikt om twee tabaksticks achter elkaar te verwarmen zonder eerst opgeladen te moeten worden. Met de meegeleverde oplaadcase kan de houder worden opgeladen wanneer dit nodig is.

Deze IQOS Starter Kit bevat alles wat je nodig hebt om van start te gaan met IQOS 3 DUO

 • 1x iQOS Oplader en Heets houder (e-sigaret)
 • 1x Power Adapter
 • 1x USB-C Oplaadkabel
 • QOS-reinigingsset (1x brush & 1x set reinigingsstaafjes)
 • IQOS HEETS tabaksticks zijn niet inbegrepen.

De IQOS 3 DUO is de nieuwste en snelste IQOS variant op de markt.

De oplaadtijd van de IQOS 3 DUO Holder is gemiddeld 1 min 50 sec om op te laden bij 0-1 gebruik, 3 min 25 sec om op te laden bij 1-2 keer gebruik, 5 min en 15 sec om op te laden bij 0-2 gebruik. Het volledig opladen van de IQOS 3 DUO Holder duurt 10 min 05 sec.

IQOS maakt gebruikt van Heat-Not-Burn technologie. In plaats van verbranding wordt de tabak hierbij opgewarmd. Bij reguliere tabak vind er verbranding plaats op 600 graden Celsius, bij de IQOS wordt de tabak verhit tot 350 graden celcius. Door het verwarmen op een lagere temperatuur komen er minder schadelijke stoffen vrij.

iQOS Heets

De IQOS 3 DUO kit wordt geleverd zonder Heets, de tabakssticks die worden gebruikt in het apparaat. In de Heets wordt natuurlijke tabak gebruikt, dit zorgt voor een authentieke smaak. Het verwarmen van tabak komt in de buurt van de beleving van traditioneel roken. Ook de handeling is gelijk aan een reguliere sigaret waarbij de tabakstick een start en eindpunt heeft.

De Heets zijn verkrijgbaar in verschillende tabak, menthol en tabak-menthol smaken. Iedere verpakking heeft 20 HEETS sticks. Iedere HEETS staat gelijk aan 1 sigaret. Het is niet mogelijk om een gebruikte HEETS nogmaals te gebruiken.

SMAAKOMSCHRIJVING
HEETS BlueEen diepe en verkoelende mentholsmaak in combinatie met zachte tabak.
HEETS GreenEen verkoelende muntsmaak in combinatie met geroosterde tabaksbladeren.
HEETS TurquoiseEen lichte mentholsmaak gecombineerd met een aromatische tabaksblend.
HEETS AmberGeroosterde tabak met nootachtige tinten.
HEETS YellowMilde en kruidige tabak.
HEETS SiennaGebalanceerde tabak en een licht houtachtige ondertoon.
HEETS RussetRobuuste en houtachtige tabak.
HEETS TeakLicht geroosterde tabak met romige ondertoon.
HEETS BronzeEen volle en rijke tabaksblend.

 

Hoe werkt de IQOS 3 DUO?

 • Haal de houder uit de oplaadcase.
 • Plaats de Heets (tabaksstick) aan de bovenzijde van de IQOS. De tabak dient met de onderzijde in de houder worden geplaatst. Houd de schakelaar ingedrukt tot het LED lampje gaat knipperen. Laat de schakelaar nu los en wacht tot de IQOS trilt en het LED lampje continue brandt. Het verwarmingselement van de IQOS is nu de tabak aan het verwarmen.
 • Nu kan de gebruiker de Heets in gebruik nemen. Dit kan worden gedaan gedurende 6 minuten of 14 puffs. De IQOS geeft een trilseintje wanneer er nog twee puffs over zijn.
 • Na gebruikt dient eerst de dop van de houder omhoog worden getrokken en vervolgens kan de Heets tabaksstick uit de IQOS worden verwijderd.
 • Na gebruikt dient de houder weer terug in de oplaadcase worden geplaatst. Hier wordt de batterij van de houder opnieuw opgeladen.

IQOS App (Android & iOS)

Registreer jouw IQOS middels de IQOS App die beschikbaar is voor Android en iOS. Met deze App heb je toegang tot handleidingen en ondersteuning. Je kunt de app ook gebruiken om de IQOS een automatisch reinigingsproces te laten doorlopen. Verder kun je bepaalde instellingen aanpassen zoals de diverse trilfuncties en LED instellingen. Je kunt de IQOS koppelen met je telefoon via een bluetooth verbinding.

Registratie van de IQOS is eenvoudig en snel. Het enige wat je nodig hebt is het serienummer van het apparaat. Deze vind je op de IQOS houder en op de verpakking. Heb je vragen over het registreren van de IQOS? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag.

Ondersteuning in ruim 70 landen

Heb je een IQOS gekocht? Meld je dan gratis aan bij IQOS Care Plus (alleen Android). Registratie is gratis en duurt slechts enkele minuten. Na registratie heb je recht op het volgende;

 1. Dekking van onopzettelijke schade
 2. Snelle vervanging
 3. Garantie in 44 landen

Aanmelden kan hier: https://www.myiqos.nl/en/inloggen?return_url=index.php

Productspecificaties

Merk
iQOS
Capaciteit batterij
2900mAh
Inhoud
HEETS Tabakstics
Diameter
23 mm

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

iQos 3 Duo Starter Set
iQos3 Duo Starter Set

IQOS e-sigaret met navullingen van...

IQOS e-sigaret met navu...

Op voorraad
€59,00 Incl. btw