• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

VaporLinQ Accessoires

VaporLinQ accessoires koopt u snel en eenvoudig online via onze webshop. Zodra u nieuwe onderdelen gebruikt bij uw e-sigaret, zult u merken dat de kwaliteit flink verbeterd wordt. Bestelt u de accessoires op werkdagen voor 17.00 uur, dan sturen wij h...

Maakt u gebruik van een VaporLinQ e-sigaret? Dan kunt u deze aanvullen met VaporLinQ accessoires, die het gebruik van uw e-sigaret verbeteren. Op onze website vindt u een ruim assortiment aan VaporLinQ accessoires die u kunt gebruiken bij uw e-sigaret. Zo verkopen wij bijvoorbeeld coils, atomizers en clearomizers.


VaporLinQ coil en atomizer

Wanneer er weinig of geen dampontwikkeling meer is tijdens het gebruik van uw e-sigaret, moet u de coil vervangen. Zodra u dit doet, kunt u weer met veel plezier dampen. Op Novus Fumus vindt u verschillende coils van VaporLinQ. Ook het vervangen van de atomizer zorgt ervoor dat u weer beter gebruik kunt maken van uw elektronische sigaret. Het is dus belangrijk om af en toe te investeren in nieuwe onderdelen.


VaporLinQ accessoires online kopen

VaporLinQ accessoires koopt u snel en eenvoudig online via onze webshop. Zodra u nieuwe onderdelen gebruikt bij uw e-sigaret, zult u merken dat de kwaliteit flink verbeterd wordt. Bestelt u de accessoires op werkdagen voor 17.00 uur, dan sturen wij het dezelfde dag nog naar u op. U heeft ze vaak dan al de volgende dag in huis, zodat u meteen de verbetering kunt ervaren.
Lees meer
Merken
Novus Fumus Lanyard
€3,49
JustFog e-sigaret muurstekker
€8,95
Zensations Muurstekker
€8,95
Green Smoke Leder etui
€24,95
Efest Powerbank 12000mAh
€38,95