• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zensations Accessoires

Zensations accessoires kunt u snel en eenvoudig online kopen via onze website. Wij verkopen alles wat u nodig heeft om het gebruik van uw e-sigaret nog meer te optimaliseren. Wanneer u de accessoires op werkdagen voor 17.00 uur bestelt, dan sturen wi...

Heeft u een e-sigaret van het merk Zensations? Dan kunt u bij ons terecht voor Zensations accessoires waarmee u uw e-sigaret kunt verbeteren of uitbreiden. Wanneer u veel gebruik maakt van uw e-sigaret is het na verloop van tijd nodig om onderdelen te vervangen, zodat de kwaliteit hoog blijft. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor uw Zensations e-sigaret.


Batterij en filters Zensations e-sigaret

Of u nou op zoek bent naar een nieuwe batterij of een clearomizer en coil voor uw e-sigaret, u vindt het allemaal in ons ruime assortiment. Laad uw e-sigaret op met een nieuwe batterij of schaf een USB-oplader aan. Maar ook wanneer u de e-sigaret veel meeneemt onderweg, kan een opbergetui voor de e-sigaret erg handig zijn. Zo kunt u uw sigaret veilig meenemen en na gebruik weer makkelijk opbergen.


Zensations accessoires online kopen

Zensations accessoires kunt u snel en eenvoudig online kopen via onze website. Wij verkopen alles wat u nodig heeft om het gebruik van uw e-sigaret nog meer te optimaliseren. Wanneer u de accessoires op werkdagen voor 17.00 uur bestelt, dan sturen wij het dezelfde dag nog naar u op. Vaak heeft u het dan al een dag later in huis.
Lees meer
Merken
Zensations Coils (3 stuks)
€6,95
Novus Fumus Lanyard
€3,49
Zensations Metalen mondstuk
€2,95
Zensations Angel - Batterij - 650mAh
€9,95
JustFog e-sigaret muurstekker
€8,95
Efest Powerbank 12000mAh
€38,95
Zensations Clearomizer & Coil
€9,95
Zensations Mondstukjes (32 stuks)
€2,95
Zensations Muurstekker
€8,95
Zensations Luxueus e-sigaret Opbergetui
€7,95
Zensations Angel USB Lader
€2,95
Zensations e-sigaret USB Lader
€6,95
Atlantic Deluxe Etui
€10,95
Zensations e-sigaret batterij
€8,95