Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestel tot 23:59 = morgen in huis (NL, Ma t/m Do)
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestel tot 23:59 = morgen in huis (NL, Ma t/m Do)

Door Novus Fumus, 1 november 2022

Alles wat je wilt weten over de IQOS Iluma

De IQOS ILUMA is het nieuwste IQOS apparaat van Philip Morris. De ILUMA verwarmt tabak op basis van inductie. Het apparaat is (nog) niet in Nederland beschikbaar, maar we krijgen wel veel vragen hierover. Hieronder onze antwoorden;

Wat is IQOS ILUMA?

IQOS ILUMA is de nieuwste in de reeks IQOS apparaten. De IQOS ILUMA verwarmt tabak op basis van inductie. Het gebruik van deze nieuwe verwarmingstechnologie maakt dat voor IQOS ILUMA-apparaten geen gebruik gemaakt kan worden van HEETS-sticks. IQOS ILUMA-apparaten kunnen enkel worden gebruikt met TEREA-sticks, die verkrijgbaar zijn in de landen waar IQOS ILUMA is gelanceerd.

Waarom gaat IQOS met IQOS ILUMA over op een nieuwe verwarmingstechnologie op basis van inductie?

De nieuwe verwarmingstechnologie in IQOS ILUMA zorgt, in combinatie met de speciaal ontworpen TEREA-sticks, voor een verbeterde luchtdoorstroom en voor een constante smaakbeleving van stick tot stick. Door het nieuwe ontwerp is er bovendien geen risico meer op een gebroken verwarmingselement en hoeft het apparaat niet meer schoongemaakt te worden. Hierdoor is IQOS ILUMA nog gemakkelijker in gebruik.

Is IQOS ILUMA ook in Nederland verkrijgbaar?

IQOS ILUMA-apparaten en TEREA-sticks zijn nog niet beschikbaar in Nederland en op dit ogenblik is ook nog geen lanceringsdatum bekend. Wil jij weten wanneer de IQOS ILUMA beschikbaar is? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur ons een email

Kan IQOS ILUMA gecombineerd worden met IQOS 3 DUO en/of HEETS-sticks?

Door het gebruik van een nieuwe verwarmingstechnologie, kan voor IQOS ILUMA apparaten geen gebruik gemaakt worden van HEETS-sticks. IQOS ILUMA-apparaten kunnen enkel worden gebruikt met TEREA-sticks, die verkrijgbaar zijn in de landen waar IQOS ILUMA is gelanceerd. TEREA-sticks kunnen enkel gebruikt woden met IQOS ILUMA apparaten en niet met IQOS 3 DUO of oudere generatie apparaten. Het gebruik van TEREA-sticks in combinatie met een IQOS 3 DUO of oudere generatie apparaat kan schade aan het apparaat veroorzaken. De Houder en Lader van IQOS ILUMA apparaten kunnen niet gecombineerd worden met een Houder of Lader van IQOS 3 DUO of oudere generatie apparaten.

Kunnen IQOS 3 DUO of oudere generatie apparaten gecombineerd worden met TEREA-sticks?

TEREA-sticks kunnen enkel gebruikt woden met IQOS ILUMA apparaten en niet met IQOS 3 DUO of oudere generatie apparaten. Het gebruik van TEREA-sticks in combinatie met een IQOS 3 DUO of oudere generatie apparaat kan schade aan het apparaat veroorzaken.

Wat moet ik doen wanneer ik per ongeluk een TEREA-stick heb gebruikt in een IQOS 3 DUO of oudere generatie apparaat?

Probeer de TEREA-stick voorzichtig met 2 vingers te verwijderen. Indien dit niet lukt, kun je proberen de kapotte stick voorzichtig met een tandenstoker te verwijderen uit het apparaat. Gebruik geen scherpe voorwerpen om de kapotte stick uit het apparaat te verwijderen. Hiermee kun je het apparaat beschadigen. Gebruik ook geen metalen voorwerpen.

Reacties

  • Door Astrid, 1 november 2022

    Jammer dat deze niet in Nederland beschikbaar is, ik kocht hem zojuist in Portugal, maar kan deze niet registreren in Nederland, beetje jammer van de garantie

Laat een reactie achter

Comment form Text

* Verplichte velden