Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestel tot 23:59 = morgen in huis (NL, Ma t/m Do)
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestel tot 23:59 = morgen in huis (NL, Ma t/m Do)

Door Willy van Knippenberg, 18 mei 2021

Clipper aanstekers. Niet zomaar een aansteker!

De Clipper aansteker is niet zomaar een aansteker - het is een unieke, milieuvriendelijk en multifunctionele hervulbare aansteker. Clipper was de eerste navulbare aansteker en wordt sinds 1972 gemaakt in Barcelona. Zijn unieke ronde vorm en de speciale functies hebben hem populair gemaakt, en intussen is deze aansteker in meer dan 80 landen te koop en is hiermee de best verkopende aansteker ter wereld.

Geen zin om te lezen? Klik hier om direct naar ons assortiment aanstekers te gaan.

Clipper is Multifunctioneel

Clipper aansteker functies

Clipper aanstekers zijn gemaakt van gerecycled Nylon en zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en kleuren. Uiteraard wordt deze aansteker gebruikt om sigaretten of een vuurtje aan te steken, maar er zijn nog meer dingen die je met een Clipper kunt doen.

  1. Het aanduwen van tabak in handgerolde sigaretten. Dit doe je met het verwijderbare vuursteensysteem.
  2. De onderkant van de Clipper kan worden gebruikt om de tabak in pijpen aan te duwen.
  3. De Clipper past perfect in een bierfles (of een andere fles) om te voorkomen dat iemand anders per ongeluk jouw fles pakt en op drinkt.
  4. Het openen van bierflesjes
  5. Bedenk het zelf maar...

Clipper bierfles

De Clipper aansteker past perfect in elke bierfles. Handig als je wilt weten welk flesje van jou is, en waar je je aansteker hebt gelaten...

Clipper aansteker vs BIC aansteker.

Zowel de Clipper als de BIC worden wereldwijd veel verkocht, en misschien omdat BIC ook pennen verkoopt is dit merk bij ons beter bekend. Maar maakt dat de BIC ook een betere aansteker? In onze ogen niet, en we zullen je vertellen waarom.

Clipper aanstekers zijn hervulbaar

De Clipper aansteker is in principe een wegwerpaansteker, maar waarom zou je deze geweldige aansteker weggooien als hij leeg is? Je kunt de Clipper aansteker gewoon vullen met butaangas als je dat wilt.

Vuursteentjes vervangen

Een vuursteentje in een aansteker zal na verloop van tijd korter worden, en moet dan worden vervangen. Voor slechts 1 Euro koop je 9 nieuwe vuursteentjes. Het vervangen van een vuursteentje is eenvoudig en snel gedaan.

Constante vlam

Je kent het wel. Om een of andere reden heb je per ongeluk de vlam vergroot, en bij het opsteken van een sigaret verschroei je bijna je wenkbrauwen. Met de Clipper aansteker is dit onmogelijk. Je kunt de vlam alleen aanpassen door de Clipper naar beneden te kantelen. Draai de aansteker naar beneden en de vlam wordt groter. 

Clipper werkt ook als de aansteker nat is

Heb je jouw aansteker in een regenbui laten liggen? Niets aan de hand. Verwijder eenvoudig de vuurstenhouder en maak deze droog. Jouw Clipper aansteker werkt daarna weer alsof er niets aan de hand was. Dit maakt de Clipper ook de beste aansteker voor campeerders.

Clipper aansteker kopen

Clipper aanstekers

Clipper aansteker bestellen

Ben je overtuigd en wil jij ook een Clipper aansteker kopen? Ons assortiment is al uitgebreid, maar groeit nog steeds met nieuwe modellen. Je bestelt de aansteker eenvoudig online. Handig is ook de bundel aanbieding die we hebben waarbij je een set krijgt van 4 of 5 aanstekers, een fles butaangas, en een set vuursteentjes. Wil je meer weten? Klik hier

Verschillende soorten Clipper aanstekers.

Naast de standaard variant van Clipper, die al ruim 50 jaar op de markt is, kun je tegenwoordig ook kiezen voor een Clipper Jet Flame aansteker. Deze aanstekers zijn beter bestand tegen harde wind, en geven een mooie vlam. Bij Novus Fumus hebben een divers aanbod van Clipper Jet Flame aanstekers.

Clipper Jet Flame aanstekers

Clipper Jet Flame aansteker uitgevoerd in "Peace" design

Populaire Clipper aanstekers

Naast de standaard uitvoering zoals geel, groen, blauw, zwart en wit, kun je ook kiezen uit een selectie Clipper aanstekers met diverse afbeeldingen. Er zijn duizenden soorten, maar een paar springen er echt uit. Zo heeft Clipper een speciale serie gemaakt met Pokemon afbeeldingen. Deze set van Clipper is inmiddels al op vele plaatsen uitverkocht, maar wij hebben er gelukkig nog een paar over voor de echte verzamelaars.

Voor de Game of Thrones liefhebbers is er ook een bijzondere set. Deze set bestaat uit 4 Clipper aanstekers met daarop verschillende karakters uit de serie Game of Thrones. 

Clipper en RAW samenwerking

Al sinds jaar en dag is de Clipper aansteker populair bij Cannabis gebruikers. Met de verwijderbare vuursteenhouder is het namelijk gemakkelijk om jouw joint of blunt wrap aan te stampen. De Clipper aansteker heeft hiermee zijn toegevoegde waarde meer dan bewezen. Gebruikers van RAW producten willen graag genieten van een zo'n puur mogelijke ervaring. De RAW producten zijn populair omdat hier geen chemische stoffen zoals bleekmiddelen in zit verwerkt. Ben jij ook een fan van RAW? Maak het dan helemaal af met een Clipper aansteker. Kies uit verschillende prints en logo's van RAW.

Clipper RAW aansteker

Unieke set van Clipper RAW aanstekers. Nu te koop vanaf € 8,00 (set van 4 aanstekers)

Speciale Grinder voor Clipper aanstekers

Een grinder of cruncher is een apparaatje waarmee je wiet-toppen kunt vermalen tot in joints bruikbare kruimels. De Clipper aansteker is al populair onder de gebruikers van wiet. Bij Novus Fumus bieden we een grinder aan die perfect past over jouw Clipper. Je hebt dan alles bij de hand om de perfecte te draaien.

Grinder voor Clipper aansteker

Grinder voor Clipper aanstekers. Slechts € 2,95

Clipper aansteker accessoires

Er zal een dag komen dat jouw Clipper aansteker een onderhoudsgeurtje nodig heeft. Een nieuw vuursteentje en bijvullen hoort bij een Clipper die regelmatig wordt gebruikt. Wat je minder vaak nodig zult hebben is een vuursteen houder.

Hoe dan ook; al deze accessoires kun je kopen bij Novus Fumus. Bestel je op werkdagen vóór 17:00 uur dan heb je jouw bestelling meestal de volgende dag al in huis.

Heb jij al een Clipper aansteker, en wil je onze ervaringen of tips met ons delen? Laat dan een reactie achter. Wil je zien welke Clipper aanstekers wij in ons assortiment hebben? Klik dan hier.