• Lorem ipsum

Clipper aanstekers. Waarom zijn ze zo bijzonder?

18 Mei 2021
door Willy van Knippenberg

De Clipper aansteker is niet zomaar een aansteker - het is een uniek, milieuvriendelijk en multifunctioneel apparaat. Clipper was de eerste originele hervulbare aansteker en wordt sinds 1972 gemaakt in Barcelona, Spanje. Zijn unieke ronde vorm en de speciale functies hebben hem populair gemaakt in meer dan 80 landen en is 's werelds best verkopende aansteker.

Multifunctioneel

Clipper aansteker functies

Clipper aanstekers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Uiteraard wordt deze aansteker gebruikt om sigaretten of een vuurtje aan te steken, maar er zijn nog meer dingen die je met een Clipper kunt doen.

  1. Het aanduwen van tabak in handgerolde sigaretten. Dit doe je met het verwijderbare vuursteensysteem.
  2. De onderkant van de Clipper kan worden gebruikt om de tabak in pijpen aan te duwen.
  3. De Clipper past perfect in een bierfles om te voorkomen dat iemand anders per ongeluk jouw fles pakt en op drinkt.
  4. Het openen van bierflesjes
  5. Bedenk het zelf maar...

Clipper bierfles

De Clipper aansteker past perfect in elke bierfles. Handig als je wilt weten welk flesje van jou is, en waar je je aansteker hebt gelaten...

Clipper aansteker vs BIC aansteker.

Zowel de Clipper als de BIC worden wereldwijd veel verkocht, en misschien omdat BIC ook pennen verkoopt is dit merk bij ons beter bekend. Maar maakt dat de BIC ook een betere aansteker? In onze ogen niet, en we zullen je vertellen waarom.

Clipper aanstekers zijn hervulbaar

De Clipper aansteker is in principe een wegwerpaansteker, maar waarom zou je deze geweldige aansteker weggooien als hij leeg is? Je kunt de Clipper aansteker gewoon vullen met butaangas als je dat wilt.

Vuursteentjes vervangen

Een vuursteentje in een aansteker zal na verloop van tijd korter worden, en moet dan worden vervangen. Voor slechts 1 Euro koop je 9 nieuwe vuursteentjes. Het vervangen van een vuursteentje is eenvoudig en snel gedaan.

Constante vlam

Je kent het wel. Om een of andere reden heb je per ongeluk de vlam vergroot, en bij het opsteken van een sigaret verschroei je bijna je wenkbrauwen. Met de Clipper aansteker is dit onmogelijk. Je kunt de vlam alleen aanpassen door de Clipper naar beneden te kantelen. Draai de aansteker naar beneden en de vlam wordt groter. 

Clipper werkt ook als de aansteker nat is

Heb je jouw aansteker in een regenbui laten liggen? Niets aan de hand. Verwijder eenvoudig de vuurstenhouder en maak deze droog. Jouw Clipper aansteker werkt daarna weer alsof er niets aan de hand was. Dit maakt de Clipper ook de beste aansteker voor campeerders.

Clipper aansteker kopen

Clipper aanstekers

Clipper aansteker bestellen

Ben je overtuigd en wil jij ook een Clipper aansteker kopen? Ons assortiment is al uitgebreid, maar groeit nog steeds met nieuwe modellen. Je bestelt de aansteker eenvoudig online. Handig is ook de bundel aanbieding die we hebben waarbij je een set krijgt van 4 of 5 aanstekers, een fles butaangas, en een set vuursteentjes. Wil je meer weten? Klik hier

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter