Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Door Willy van Knippenberg, 5 oktober 2020

Hoe werkt een FrutaStick?

De menthol sigaret is al een tijdje niet meer te koop, maar met FrutaStick kun je zelf van iedere sigaret een menthol sigaret maken. FrutaStick is een handige markeerstift met een menthol aroma die volledig kleurloos is. Eén FrutaStick is goed voor 800 tot 1000 sigaretten met een menthol smaak.

Hoe werkt FrutaStick?

Voordat je begint met het gebruik van FrutaStick, dien je de dop te verwijderen en de punt van de pen op een hard oppervlak te drukken om de verzegeling te verbreken. Druk vervolgens met de punt van de pen in het uiteinde van het filter om de filter op smaak te brengen. Voor een sterkere menthol smaak trek je één keer met de pen een streep over de gehele zijkant van de sigaret.

In tegenstelling tot menthol smaakkaarten werkt FrutaStick meteen. Je bepaalt zelf hoe sterk je de sigaret naar menthol wilt laten smaken. Je hebt de keuze uit een sigaret met een normale, een beetje of veel menthol smaak.

Waar kun je FrutaStick kopen?

FrutaStick is verkrijgbaar bij diverse tabaksspeciaalzaken, maar ook online via Novus Fumus. Bij Novus Fumus betaal je slechts €9,95 per stift en ontvang je automatisch korting bij aankoop van meerdere stiften.

Bestel nu jouw FrutaStick online en geniet van een heerlijk frisse menthol smaak.

Reacties

  • Door J.rutte, 5 oktober 2020

    Goede morgen... ik ga je advies volgen. Komt vast helemaal goed.
    Bedankt voor je snelle reactie.!!
    Groetjes J.Rutte

Laat een reactie achter

Comment form Text

* Verplichte velden