Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestel tot 23:59 = morgen in huis (NL, Ma t/m Do)
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestel tot 23:59 = morgen in huis (NL, Ma t/m Do)

Door Willy van Knippenberg, 5 oktober 2020

Hoe werkt een FrutaStick?

De menthol sigaret is nu al een tijdje niet meer te koop. Creatieve fabrikanten hebben producten bedacht waarmee je van normale tabaksigaretten zelf menthol sigaretten kunt maken. Een van deze fabrikanten is Frutastick; een menthol stift (marker) met een menthol vulling. 

Wat is een Frutastick?

Heel simpel gezegd is een Frutastick een markeerstift maar dan niet gevuld met inkt maar met menthol aroma die volledig kleurloos is. De fabrikant zeg dat je met iedere Frutastick 800 tot 1000 sigaretten een menthol smaak kunt geven. De exacte aantallen kunnen variëren afhankelijk van hoe je de Frutastick gebruikt.

Voordat je begint:

  1. Verwijder de dop.
  2. Druk de punt van de pen op een hard oppervlak om de verzegeling te verbreken zodat de menthol vrij komt. (dit hoef je alleen maar bij het eerste gebruik te doen)
  3. Druk met de punt van de pen in het uiteinde van het filter om de filter op smaak te brengen
  4. Voor een sterkere menthol smaak trek je met de pen één keer een streep over de gehele zijkant van de sigaret.

FrutaStick gebruiken

Hoe gebruik je de Frutastick?

In tegenstelling tot de menthol smaakkaarten werkt een Frutastick meteen. Je bepaalt zelf hoe sterk je de sigaret naar menthol wilt laten smaken. In principe heb je 3 verschillende keuzes;

  1. Een sigaret met een normale menthol smaak
  2. Een sigaret met een beetje menthol smaak
  3. Een sigaret met veel menthol smaak

1) Een sigaret met een normale menthol smaak

Als je van een normale menthol smaak houdt, dus niet te weinig en niet niet te sterk, dan trek je met de Frutastick een streep over de gehele lengte van de sigaret. De menthol aroma wordt opgenomen door de tabak, en als je de sigaret aansteekt dan smaakt deze meteen naar een menthol sigaret.

2) Een sigaret met een beetje menthol smaak

Wil je een sigaret die een vleugje menthol heeft dan hoef je alleen maar een stipje op de filter te zetten. De menthol wordt door de filter opgenomen, en zodra je een hijs neemt zul je merken dat je niet alleen de tabak nog proeft maar ook een vleugje menthol.

3) Een sigaret met een sterke menthol smaak

Voor de liefhebbers die niet genoeg menthol kunnen krijgen, zet je een zowel een streep over de lengte van de sigaret, als ook een punt op de filter. De sigaret zal nu sterk naar menthol smaken. Is dat niet voldoende? Dan kun je er ook voor kiezen om in ieder pakje sigaretten ook nog een menthol smaak kaartje te stoppen. Zo'n zogenaamde Fleva card kun je min of meer vergelijken met een luchtverfrisser in je auto. Deze kaarten hebben een sterke menthol geur, en als je een Fleva card in je pakje sigaretten stopt zal iedere sigaret deze menthol aroma absorberen. Voordat je dan een sigaret opsteekt, teken je nog eerst even met de Frutastick een lijn over de sigaret (en/of) filter.

Frutastick, maak jouw muffe mondmasker weer fris

Heb een een muf mondmasker? Je maakt ieder mondkapje in een handomdraai weer heerlijk fris als je met de Frutastick er een streepje op tekent. Je bepaalt helemaal zelf hoe fris je jouw mondmasker weer wilt laten ruiken. Natuurlijk adviseren wij om je mondmasker dagelijks te wassen op 60 graden, maar na een lange dag is een fris ruikend mondmasker soms toch wel fijn. En dat kan met de FrutaStick Menthol Ice.

Mondmasker weer fris maken met de Frutastick

Waar kun je de Frutastick kopen?

Veel tabaksspeciaalzaken hebben de Frutastick op voorraad, maar mocht deze onverhoopt toch nog uitverkocht zijn dan kun je natuurlijk de Fruta stick ook online bestellen. Bij ons betaal je voor 1 stift slechts € 9,95. Dat is ruim € 1,30 goedkoper dan bij Bol.com, zelfs inclusief de verzendkosten.

Nog goedkoper is het om meerdere stiften in één keer te bestellen. Als je meteen 5 stuks koopt dan ontvang je automatisch een korting van 10% en betaal je slechts € 8,96 per stift. Bestel je er 10, dan krijg je van ons 20% korting en betaal je nog maar € 7,96 per stift.

Novus Fumus is hiermee de voordeligste webwinkel van Nederland voor de FrutaStick.

Frutastick smaken

Wil je de Frutastick nu online kopen? Klik dan hier. Als je op werkdagen vóór 17:00 uur bestelt dan heb je jouw bestelling de volgende werkdag al in huis. (inclusief track en trace, zelfs bij kleine bestellingen)

Heb je nog vragen over de Frutastick? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

We zijn heel erg benieuwd wat jij van de FrutaStick vindt. Laat jouw reactie achter.