Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Door Willy van Knippenberg, 9 februari 2022

In een paar uur stoppen met roken?

Iedere roker wil ooit wel een keer stoppen met roken, maar op één of andere manier lukt het vaak niet. De nicotine verslaving, maar ook de gewoonte van het roken maken het vaak moeilijk om te stoppen. 

Stoppen met roken in één middag!

Bij de cursus nemen coaches je tijdens de bijeenkomst mee vanuit hun eigen ervaring. Gedurende een dagdeel maak je kennis met ‘de verslavende wereld’ van de tabaksindustrie en de werking van nicotine. Aan het eind van de dag heb je voldoende inzichten gekregen om jouw leven een herstart te geven, en als een niet-rokende, en dus gezondere persoon, verder door het leven te gaan. De ervaring is dat 80% van de deelnemers na deze sessie gestopt is met roken.

Hoe werkt het?

Gedurende de cursus krijg je inzicht in de valkuilen van de nicotineverslaving. Je verslaving is de reden dat je toch elke keer weer naar een sigaret verlangt. Als je doorkrijgt wat er eigenlijk aan de hand is, en doorziet dat roken eigenlijk een grote “mindfuck” blijkt te zijn, stop je vanzelf.

Ooit heb je leren roken van iemand die rookte, nu leer je niet roken van mensen die niet (meer) roken. Het kost je slechts één middag.

Wat kost het?

Het kost je het ongeveer het bedrag van één week roken: 80 euro

Maar er is de Stop met Roken geldteruggarantie: Je krijgt de kosten van de Stop met Roken bijeenkomst terug, wanneer je binnen 3 maanden weer gaat roken en je de Stop met Roken herhalingsbijeenkomst bijgewoond hebt.

Meer weten? Ga naar de website Stop mijn verslaving