Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Door Novus Fumus, 21 maart 2023

Koken met Magic Truffels en Shrooms: Tips en Recepten

Als je ooit Magic Truffels of Shrooms hebt gegeten, weet je dat de smaak nogal intens kan zijn. Sommige gebruikers vinden deze smaken aards of metaalachtig, en het kan zelfs zijn dat je het gevoel hebt dat je vuil aan het eten bent. Als je toch van de intense trips wilt genieten zonder de sterke smaak, hebben we de oplossing voor je - koken met shrooms en magic truffels!

Voordelen van Koken met Shrooms en Magic Truffels

Een van de grootste voordelen van koken met shrooms en magic truffels is dat je de smaak kunt maskeren. Zo kun je lichtere trips ervaren en ook de misselijkheid verminderen die sommigen ervaren na het eten van shrooms.

Invloed op de Smaak en Potentie

Bij het koken van shrooms en magic truffels kan de trip minder intens zijn, omdat de psychoactieve stof psilocybine afbreekt bij temperaturen boven 72,5 graden Celsius. Houd daarom de temperatuur goed in de gaten om de potentie te behouden.

Welke Smaken Passen Goed bij Shrooms en Magic Truffels?

Er zijn verschillende smaken die goed passen bij het koken van Shrooms en Magic Truffels. Zo kun je bijvoorbeeld chocolade en cacao gebruiken, net als de Azteken. Ook gember, zuren zoals citroen, limoenen en azijn, en zoetstoffen zoals suiker en honing zijn geschikt.

Enkele Recepten

Truffel- of Shroomthee:

  1. Kook 500 ml water en laat het afkoelen tot onder 72,5 graden Celsius.
  2. Voeg 5 gram fijngehakte psychedelische lekkernij en 1 theelepel gember toe.
  3. Laat het 20 minuten trekken, zeef het en geniet van je thee.

Shroomchocolade:

  1. Smelt 200 gram pure chocolade au bain-marie.
  2. Voeg 5 gram fijngehakte shrooms of magic truffels toe.
  3. Giet de chocolade in een vorm en laat het hard worden in de koelkast.

Shroomsalade:

  1. Meng 100 gram sla, 1 komkommer, 1 avocado, 1 rode ui, 150 gram cherrytomaten, 100 gram feta kaas, 50 gram walnoten en 5 gram shrooms.
  2. Bak de shrooms licht in een pan met wat olie.
  3. Voeg ze toe aan de salade.
  4. Meng de ingrediënten voor de dressing (3 eetlepels olijfolie, sap van 1 citroen, zout en peper naar smaak) en serveer.

Eet Smakelijk en Wees Voorzichtig

Zorg altijd voor een verantwoorde dosering en let op de temperatuur om de potentie van je shrooms of magic truffels te behouden. Het is ook aan te raden om in een veilige en comfortabele omgeving te zijn wanneer je deze producten consumeert.