Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Door Novus Fumus, 8 juni 2023

Morning Glory en Hawaiian Baby Woodrose Zaden: Een Duik in de Wereld van LSA

Hallo, liefhebbers van Novus Fumus! We gaan het vandaag hebben over een onderwerp dat je misschien niet zo goed kent, maar zeker interessant zult vinden: Morning Glory zaden en Hawaiian Baby Woodrose zaden, beide bronnen van Lyserginezuuramiden (LSA). We nemen je mee op een reis door de geschiedenis van deze unieke zaden, leggen uit hoe ze gebruikt worden en wat je kunt verwachten van hun effecten.

Wat zijn Morning Glory Zaden (LSA)?

Prachtwinde - Morning Glory

Morning Glory, of 'Prachtwinde' zoals het in Nederland bekend is, is een bloeiende plantensoort met honderden varianten. Een aantal soorten Morning Glory, zoals Ipomoea Tricolor, produceren zaden die LSA bevatten, een natuurlijk voorkomende psychedelische stof. Het is niet ongebruikelijk om de zaden te malen en in te nemen voor hun geestverruimende effecten. Wil je Morning Glory zaden bestellen? Klik hier

Wat zijn Hawaiian Baby Woodrose Zaden (LSA)?

Prachtwinde - Morning Glory

Net als Morning Glory, produceert de Hawaiian Baby Woodrose, of Argyreia Nervosa, ook zaden die rijk zijn aan LSA. Hoewel de plant oorspronkelijk uit India komt, wordt hij tegenwoordig wereldwijd verbouwd. De zaden van deze plant zijn groter en bevatten een aanzienlijk hogere concentratie LSA in vergelijking met Morning Glory zaden. Wil je Baby Hawaiian Woodrose zaden bestellen? Klik hier

De Geschiedenis van LSA en de Verbinding met LSD

LSA is een natuurlijk voorkomende psychedelische stof die al duizenden jaren wordt gebruikt door inheemse volkeren voor spirituele en ceremoniële doeleinden. Hoewel LSA en LSD (Lyserginezuurdiethylamide) verschillend zijn, delen ze een gemeenschappelijke voorloper: lyserginezuur.

Albert Hofmann, de Zwitserse chemicus die LSD ontdekte, onderzocht ook de eigenschappen van LSA. Hoewel LSA en LSD enkele vergelijkbare effecten hebben, is LSA minder potent en veroorzaakt het vaak minder visuele hallucinaties dan LSD.

Hoe Gebruik je de Zaden?

Zowel Morning Glory als Hawaiian Baby Woodrose zaden kunnen rauw worden gegeten, maar ze zijn behoorlijk hard en kunnen een bittere smaak hebben. Een populaire methode is om de zaden te malen en ze te mengen met water of vruchtensap. Het mengsel wordt dan gefilterd en het resterende vocht wordt geconsumeerd.

Het is belangrijk te weten dat de dosering varieert tussen de twee typen zaden. Terwijl je misschien honderden Morning Glory zaden nodig hebt om een effect te voelen, kan een dosis van Hawaiian Baby Woodrose zaden zo weinig als vier tot acht zaden zijn. Doe altijd grondig onderzoek en wees bewust van de mogelijke risico's voordat je besluit deze zaden te consumeren.

Welke Werking Kun je Verwachten?

De effecten van LSA kunnen variëren afhankelijk van de dosering en de individuele tolerantie, maar omvatten meestal een veranderd bewustzijn en perceptie, euforie, dromerige gedachtestromen en gevoelens van verbondenheid met de natuur. Mogelijke ongewenste bijwerkingen zijn misselijkheid, braken en vasoconstrictie (vernauwing van de bloedvaten).

Het is cruciaal om te onthouden dat LSA, zoals elke psychedelische stof, met respect en voorzichtigheid moet worden behandeld. Het is ook belangrijk om te weten dat de verkoop van LSA-bevattende zaden kan variëren afhankelijk van de wetgeving in je regio, dus zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de wetgeving voordat je overweegt deze stoffen te gebruiken.

Zoals altijd bij Novus Fumus, willen we je informeren en aansporen tot veilige en verantwoorde keuzes. Blijf nieuwsgierig, blijf avontuurlijk, maar bovenal, blijf veilig!

Opmerking: Informatie in deze blog is bedoeld voor educatieve doeleinden. Consumeren van psychedelische substanties zoals LSA zonder de juiste kennis, zorg, en begeleiding potentieel gevaarlijk kan zijn. Het gebruik ervan kan leiden tot fysieke en psychische schade. Consulteer altijd een medisch professional of een expert op het gebied van psychedelica voordat je dergelijke substanties consumeert.