Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsApp
0
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Door Willy van Knippenberg, 8 oktober 2022

Nieuwe IQOS Iluma is nu ook te koop in Portugal

De IQOS Iluma is sinds kort in Portugal op de markt gekomen, evenals de nieuwe Terea Smartcore Sticks. Het is nog een kwestie van tijd totdat de Iluma ook in Nederland te koop is.

Na Japan, Zwitserland, Spanje, Griekenland en Cyprus is het nu de beurt aan Portugal om de nieuwe IQOS van Philip Morris te gaan verkopen. De IQOS Iluma heeft een nieuw systeem waarbij tabak wordt verwarmd, gebaseerd op Smartcore Induction System-technologie. Dit nieuwe systeem heeft als voordeel dat de IQOS niet hoeft te worden schoongemaakt, en bevat tevens nieuwe intelligente functies, zoals automatische start en indicatie van de resterende gebruiksduur. De gebruiker kan de werking van de nieuwe Iluma aanpassen ene afstemmen op zijn eigen gebruik via een App.

Prijzen van nieuwe IQOS Iluma bekend (Portugal)

De nieuwe IQOS Iluma komt in Portugal in drie verschillende versies:

  • IQOS Iluma Prime (€ 89), de premium-versie, die een grotere verscheidenheid aan aanpassingen garandeert
  • IQOS Iluma (€59), de tussenversie, met een ontwerp vergelijkbaar met de IQOS 3 Duo
  • IQOS Iluma One (€39), een compact apparaat dat tot 20 keer achter elkaar kan worden gebruikt, met slechts één keer opladen.

Terea HEETS

De nieuwe Terea tabaksticks zijn de enige die compatibel zijn met het nieuwe IQOS Iluma verwarmde tabakssysteem en zijn in Portugal nu verkrijgbaar in acht smaken, vergelijkbaar met die al beschikbaar zijn in het Heets-assortiment.

Wanneer is de IQOS Iluma in Nederland te koop?

We hebben nog geen nieuws gehoord van Philip Morris over de launch datum van de nieuwe IQOS Iluma in Nederland. Maar zodra dit bekend is zal ook Novus Fumus de nieuwe IQOS Iluma en Terea HEETS aanbieden aan klanten in Nederland. Je vindt de nieuwe IQOS Iluma producten hier.