Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Door Novus Fumus, 14 november 2022

Waar kan ik nog click sigaretten kopen?

Sinds 20 mei 2020 zijn sigaretten en shag met menthol en andere smaakstoffen behalve tabak verboden in Nederland. Maar niet getreurd, er zijn nog genoeg alternatieven om van een smaakvolle sigaret te genieten.

Een optie is het gebruik van click sigarettenhulzen. Hoewel het produceren en verkopen van click sigaretten verboden is, is de verkoop van losse click sigarettenhulzen nog steeds toegestaan. Novus Fumus biedt verschillende merken click sigarettenhulzen aan, waarmee je snel en eenvoudig je eigen click sigaretten kunt maken.

Een andere optie zijn de Aroma King klik bolletjes, waarmee je van iedere filter sigaret een click sigaret kunt maken. Deze klik bolletjes zijn erg populair vanwege hun natuurlijke smaak en geen chemische nasmaak. Je hebt de keuze uit tientallen verschillende smaken zoals Menthol, Mint en Ice Blast.

Aroma King

Bij Novus Fumus kun je gemakkelijk deze producten kopen en profiteren van ons uitgebreide assortiment. Naast click sigarettenhulzen en klik bolletjes bieden wij ook andere producten aan om te genieten van een smaakvolle rookervaring.

Heb je vragen over onze producten of wil je graag advies over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen.

Koop vandaag nog jouw click sigaretten bij Novus Fumus en geniet van de smaakvolle rookervaring!