Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestel tot 23:59 = morgen in huis (NL, Ma t/m Do)
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestel tot 23:59 = morgen in huis (NL, Ma t/m Do)

Door Novus Fumus, 14 november 2022

Waar kan ik nog click sigaretten kopen?

Sigaretten en shag met menthol mogen vanaf 20 mei 2020 niet meer gemaakt en verkocht worden. Ook sigaretten of shag met een andere smaak dan alleen tabak zijn verboden. Maar er zijn voldoende alternatieven en wij zetten ze even voor je op een rijtje.

Click sigaretten hulzen

Het produceren en verkopen van click sigaretten is per wet verboden, maar de verkoop van losse click sigaretten hulzen is nog steeds toegestaan. We hebben verschillende merken click sigarettenhulzen voor je waar je uit kunt kiezen. Met de tabak van jouw keuze en een sigarettenmachine kun je dan snel en gemakkelijk jouw eigen click sigaretten maken.

MCT Click sigaretten

MCT Click sigaretten hulzen - € 11,50 (500 hulzen)

Klik bolletjes om zelf click sigaretten te maken

Koop je liever gewone sigaretten in plaats van ze zelf te maken, maar wil je toch graag een smaakje toevoegen? Dan kun je met onze klik bolletjes eenvoudig van iedere sigaret een click sigaret maken. Onze Aroma King klik bolletjes zijn erg populair omdat de smaken geen chemische nasmaak hebben. Je kunt kiezen uit tientallen verschillende smaken zoals Menthol, Mint, Ice Blast. Met de klik bolletjes maak je van iedere filter sigaret een click sigaret.

klik bolletjes voor click sigaretten kopen

Click sigaretten kopen

Bij Novus Fumus vind je dus een ruim assortiment van verschillende producten waarmee jij zelf click sigaretten kunt maken. Kies uit tientallen verschillende smaken waaronder Menthol en fruitsmaken. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team adviseert je graag over de mogelijkheden.