Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsApp
0
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Door Willy van Knippenberg, 12 augustus 2022

Wat is Kratom? Hoe werkt het, en waar kan ik het kopen?

Kratom is een groenblijvende boom die oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië komt en groeit in tropische klimaten. De bladeren van de kratomboom bevatten mitragynines, alkaloïden die vergelijkbare stimulerende effecten hebben als opiaten. Kratom wordt vaak "de opioïde van de natuur" genoemd vanwege de chemicaliën die werken als opioïden en van nature voorkomen in de hersenen om de stemming en pijn te reguleren. In tegenstelling tot geneesmiddelen op recept is kratom volledig legaal en zonder recept verkrijgbaar.

Kratom is niet alleen bekend om zijn pijnstillende en ontstekingsremmende eigenschappen, maar het kan ook helpen bij slaapverbetering. Kratom verhoogt het energieniveau en verbetert de stemming, zodat je minder door de pijn wordt afgeleid en sneller in slaap valt. Bovendien slaap je ook dieper en vaster.

Er zijn verschillende manieren om kratom in te nemen, zoals roken, drinken, eten of verdampen. Het eten van kratom is een effectieve manier om het kruid te consumeren, omdat het zorgt voor een constante dosis. Het verdampen van kratom is een andere optie, omdat het de actieve ingrediënten mogelijk maakt om te worden geïnhaleerd zonder dat ze moeten worden doorgeslikt. Het roken van kratom wordt niet aanbevolen vanwege de ademhalingsproblemen die het kan veroorzaken, en het drinken van kratom wordt ook niet aanbevolen vanwege het risico op leverbeschadiging.

Kratom-soorten zijn verdeeld in drie verschillende kleuren: rode ader, witte ader of groene ader. Deze onderverdeling is afhankelijk van de kleur van de stengel en nerven van het blad. Rode kratom-soorten zijn geschikt voor bepaalde doeleinden, terwijl groene en witte kratom-soorten het meest geschikt zijn voor andere doeleinden. Welke kratomsoort het meest geschikt is voor jou, hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Bij kratom kan dit best ingewikkeld zijn vanwege de verschillen binnen dezelfde kleursoort, afhankelijk van kwaliteit, locatie, klimaat, oogstmethode, enzovoort.

Wil je kratom kopen? Dan kun je het online kopen bij gerenommeerde websites zoals Novus Fumus. Gebruik echter alleen producten die gestandaardiseerde extracten van kratombladeren bevatten. Deze extracten worden getest op zuiverheid en potentie voordat ze worden verkocht. Bekijk ook onze categoriepagina kratom voor meer informatie en ons aanbod van kratomproducten.

Met zijn natuurlijke pijnstillende en slaapbevorderende eigenschappen is kratom een geweldig alternatief voor farmaceutische pijnstillers. Probeer het vandaag nog uit en ontdek hoe het jou kan helpen bij het verbeteren van je kwaliteit van leven. Onthoud wel dat het belangrijk is om de juiste dosering te vinden en eventuele bijwerkingen te begrijpen voordat je begint met het gebruik van kratom.

Als je op zoek bent naar natuurlijke pijnverlichting en slaapverbetering, overweeg dan om kratom te proberen. Het is volledig legaal en zonder recept verkrijgbaar, en er zijn verschillende manieren om het in te nemen. Kijk wel altijd goed naar de kwaliteit en de herkomst van de producten die je koopt, en houd rekening met de verschillen tussen de verschillende kratom-soorten. Zo kun je de juiste keuze maken en optimaal profiteren van de voordelen van deze bijzondere plant.