Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestel tot 23:59 = morgen in huis (NL, Ma t/m Do)
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestel tot 23:59 = morgen in huis (NL, Ma t/m Do)

Door Willy van Knippenberg, 30 november 2021

Zijn er voordelen aan de IQOS e-sigaret?

IQOS is de grootste tabaksdoorbraak van de afgelopen tijd. Wil jij stoppen met roken? Dan is de IQOS niet het juiste apparaat of oplossing. Beter is het om cold-turkey te stoppen. Maar wil je een minder slecht alternatief? Dan is de IQOS zeker de moeite waard om even te bekijken. Kom meer te weten over de voordelen van IQOS, de baanbrekende tabakstechnologie waarop je écht kunt overstappen.

Bij de IQOS ontstaat er geen rook maar damp.

Want het is namelijk hoog tijd dat jij en de mensen om je heen van een betere tabaksbeleving kunnen genieten. IQOS heeft geen gevolgen voor de luchtkwaliteit in gebouwen of ruimtes. IQOS produceert minder stank dan normale sigaretten en laat veel minder vlekken op gordijnen en meubels achter dan sigarettenrook omdat bij IQOS de aerosolen/dampen sneller vervagen dan sigarettenrook.

Waar je ook bent, je hebt IQOS altijd bij je. IQOS wordt in een paar seconden warm en gaat zodra je klaar bent vanzelf weer uit. Zo eenvoudig is het!

Geen geknoei en lekkages meer van liquids

Iedereen die een traditionele e-sigaret gebruikt moet erkennen dat lekkages al sinds jaar en dag een probleem is. Met de IQOS is dit voorgoed verleden tijd omdat er absoluut geen lekkage kan optreden. Dus als je geen last meer wilt hebben van plakkerige vingers, vieze kleding, en af en toe een smerige smaak van liquid in je mond, maar je wilt toch nog blijven dampen met iets waarbij de smaak echt lijkt op die van een normale sigaret. Dan adviseren wij om over te stappen op de IQOS 3 Duo van Philip Morris.

Getest volgens de hoogste normen.

IQOS heeft grondige wetenschappelijke evaluaties ondergaan: 18 niet-klinische en 10 klinische onderzoeken met duizenden deelnemers tot nu toe. Het volledige bewijs dat beschikbaar is geeft aan dat het gebruik van IQOS niet zonder risico's is, maar dat volledig overstappen op IQOS minder gezondheidsrisico's oplevert in vergelijking tot blijven roken.

Waarom verwarmen beter is.

Technologie, de wereld kan niet zonder. In de loop der tijd heeft het onze levens ten goede veranderd. Onze manier van werken, communiceren, reizen. Wij hebben wetenschap en technologie samengebracht om een beter alternatief te ontwikkelen voor doorgaan met roken.

IQOS zorgt ervoor dat volwassen rokers die anders zouden blijven roken op een betere manier van tabak kunnen genieten.

IQOS verwarmt tabak in plaats van het te verbranden. En daar is een eenvoudige reden voor: bij het verbranden van tabak komen hoge concentraties schadelijke chemische stoffen vrij, zoals koolmonoxide. De IQOS HeatControl™-technologie voorkomt dat tabak verbrandt, wat de uitstoot van het aantal en de concentratie schadelijke chemische stoffen verlaagt in vergelijking tot sigarettenrook.

Verwarmings technologie van de IQOS

De tabak in een brandende sigaret verbrandt bij een temperatuur rond de 600 °C. Tijdens het verbrandingsproces komen rook en as vrij. Als een roker een trekje neemt, stijgt de temperatuur van de brandende askegel tot 800 °C

Sigarettenrook bevat een complex mengsel van ruim 6000 chemische stoffen, waarvan er ongeveer 100 door de volksgezondheidsinstanties in verband zijn gebracht met aan roken gerelateerde ziekten.

De IQOS HeatControl™ technologie verwarmt tabak tot een lagere temperatuur (lager dan 350°C), waardoor er geen ontbranding kan optreden. En omdat er geen ontbranding optreedt, genereert IQOS geen rook. IQOS genereert een tabaksdamp die je een optimale smaakbeleving biedt met 95% minder schadelijke chemische stoffen in vergelijking met sigaretten.

BELANGRIJKE INFORMATIE: dit houdt niet per se een risicovermindering van 95% in. IQOS is niet zonder risico's.

Tabaksdamp versus rook; de verschillen

IQOS-tabaksdamp is minder schadelijk dan sigarettenrook. Om dit te kunnen aantonen heeft IQOS diverse uitgebreide evaluaties uitgevoerd: 10 klinische onderzoeken naar aerosolverbindingen (en gegevens van 18 niet-klinische-onderzoeken) met duizenden deelnemers in de VS, Japan het VK en Polen. Het bewijs toont aan dat het gebruik van IQOS niet zonder risico's is, maar dat volledig overstappen op IQOS minder gezondheidsrisico's oplevert in vergelijking met blijven roken.

IQOS stoot minder schadelijke chemische stoffen uit dan gewone sigaretten

Sigaretten verbranden tabak, wat hoge concentraties koolmonoxide genereert. IQOS verbrandt tabak niet en genereert gemiddeld 98% minder koolmonoxide (CO) en aanzienlijk lagere niveaus aan andere schadelijke chemicaliën in vergelijking tot sigarettenrook.*

BELANGRIJKE INFORMATIE: Dit houdt niet per se een risicovermindering van 98% in. IQOS is niet zonder risico's. Het bevat nicotine, wat verslavend is.

bron: https://cw.iqos.com/nl/products/iqos/wetenschap

IQOS Heets - Navullingen met nicotine uit echte tabak

De heatsticks of Heets van IQOS zijn gevuld met echte tabak. Dit betekent dus ook dat je de nicotine uit de echte tabaksbladeren binnen krijgt, en niet de toegevoegde nicotine zoals bij e-sigaretten die met liquids werken. Het voordeel hiervan is dat de iQOS precies zo smaakt als een echte sigaret. Je kunt, net zoals bij gewone sigaretten, kiezen uit diverse smaken HEETS. Wij hebben een compleet overzicht voor je gemaakt zodat je gemakkelijk en snel kunt bepalen welke smaak het beste bij je past. Lees onze BLOG over de IQOS HEETS smaken voor meer informatie.

Ondersteuning in 44 landen

Heb je een IQOS gekocht? Meld je dan gratis aan bij IQOS Care Plus. Registratie is gratis en duurt slechts enkele minuten. Na registratie heb je recht op het volgende;

  1. Dekking van onopzettelijke schade
  2. Snelle vervanging
  3. Garantie in 44 landen

Aanmelden kan hier: https://www.myiqos.nl/en/inloggen?return_url=index.php

IQOS 3 Duo kopen in Nederland

Wil jij stoppen met roken van normale sigaretten? Stap dan over op de iQos 3 Duo. Je kunt dit apparaat die tabak verwarmt in plaats van verhit kopen bij Novus Fumus. Wij leveren direct uit eigen voorraad, en kunnen je helpen bij eventuele vragen en garantieafhandelingen. Bestel de iQos 3 Duo vandaag nog, en dan heb je het apparaat binnen 24 uur in huis.