Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle levering

Door Linda Canter, 19 juni 2017

De 10 leukste strandtenten

Op een zonnige dag wil je niets liever dan genieten van zon, zee en strand. En waar kan dat beter dan op een gezellig strandpaviljoen met een ijskoud biertje of wijntje. Wij zetten de 10 leukste strandtenten voor je op een rij zodat je precies weet waar je moet zijn als de zonnestralen zich laten zien.

Beachclub Royal

Waar: Hoek van Holland, Zuid-Holland

Waarom: Beachclub Royal is al een paar jaar achter elkaar uitverkozen tot Beste Strandtent van Nederland en dat is zeker terecht. Op het mooie terras vind je luxe en fijne zitjes en de menukaart staat vol met allerlei lekkernijen. Hier kun je dus uitstekend een paar uur vertoeven. Ook voor evenementen en partijen kun je bij Royal terecht. Niets is te gek voor deze strandclub dus kom maar door met je ideeën.

Branding Beach Club

Waar: Noordwijk, Zuid-Holland

Waarom: Branding Beach Club is een hippe strandtent en iets minder chique dan de andere strandtenten in Noordwijk. Een welkome afwisseling dus! Er hangt een relaxte sfeer en het terras is zeer uitnodigend. Bovendien zijn ze hier ook niet vies van een beetje humor. Probeer maar eens een tafel te reserveren via de site!

SAN BLAS

Waar: Bloemendaal aan Zee, Noord-Holland

Waarom: SAN BLAS is een ruim opgezette strandtent die het hele jaar open is. Hier kun je dus zowel in de zomer als in de winter the beachlife ervaren. De strandtent zit vol Caribische invloeden aangezien de eigenaren jaren in Panama hebben gewoond. In deze strandtent geniet je dus gelijk van dat tropische sfeertje.

Strandclub Leuk

Waar: Kijkduin, Zuid-Holland

Waarom: Strandclub Leuk is the place to be voor gezinnen met kleine kids. Het is een gezellige strandtent voor de hele familie met een speeltuin voor de kinderen. Terwijl de kleintjes zich vermaken op het springkussen geniet jij van een heerlijke biologische lunch of diner.

Buiten

Waar: Scheveningen, Zuid-Holland

Waarom: Bij strandclub Buiten vind je lekkere loungebanken waarop je uren kunt genieten van fijne livemuziek.

Aloha

Waar: Wijk aan Zee, Noord-Holland

Waarom: Na een brand van een aantal jaar geleden, is Aloha compleet verbouwd. Het terras mag er dan netjes uitzien, je mag nog steeds met je natte surfpark op de bank ploffen. Dit stukje strand is namelijk zeer populair onder watersporters.

Woest

Waar: Callantsoog, Noord-Holland

Waarom: Het hippe terras met fijne loungebanken en hier en daar een hangstoel is perfect om lekker de hele dag te hangen. Iets teveel gedronken? Dan blijf je bij Woest gewoon overnachten.

George No. 5

Waar: Zandvoort, Noord-Holland

Waarom: Je hoeft echt niet naar Ibiza of St. Tropez voor een beetje jetset. Zowel binnen als buiten adem je bij George No. 5 zon, zee en strand. Ze hebben zelfs een eigen zwembad!

Zandzeebar

Waar: Terschelling

Waarom: De Zandzeebar op Terschelling is vooral geliefd om de jacuzzi die buiten staat waarin je lekker kunt bubbelen terwijl de zon op je gezicht schijnt.

Beachclub Perry’s

Waar: Scharendijke, Zeeland

Waarom: Beachclub Perry’s heeft een heerlijke menukaart die verre van standaard is. Wat dacht je van tajine of een Oosterse koepaccio?