Elke tien minuten vindt er in Nederland een inbraak plaats

  • Geplaatst op
  • Door Willy van Knippenberg
  • Geplaatst in verisure
  • 0
Elke tien minuten vindt er in Nederland een inbraak plaats

In Oktbober 2018 mogen wij 40% korting aanbieden op installatie en montagekosten.

Bescherm jouw familie en huis 
24 uur per dag / 365 dagen per jaar

Verisure zorgt ervoor dat jouw veiligheid en die van jouw dierbaren wordt beveiligd. Onze huisalarmen hebben een directe verbinding met onze meldkamer. Zo garandere wij iedere dag jouw bescherming.

Elke waarschuwing of noodsituatie zal worden beantwoord door één van onze operators in een gemiddelde tijd van 29 seconden. Onze meldkamer staat 24 uur per dag, elke dag van het jaar tot je beschikking om de beste beveiligingsprotocollen bij elke gelegenheid te activeren. Indien nodig sturen wij, bewaking, politie, brandweer of ambulance naar jouw huis.

Verisure is de beste partner om jouw huis te beschermen bij een gevaarlijke situatie: als een overvaller het huis binnenkomt, als er een ongeval binnenshuis plaatsvindt, als een familielid dringende gezondheidszorg nodig heeft ... Bescherm jouw familie met de veiligste huisbeveiliging.

 

Het beste alarmsysteem van europa, in jouw huis

Uitgebreide beveiliging voor thuis

Al meer dan duizenden gezinnen leven veiliger dankzij Verisure. rijtjeshuis, appartement of vrijstaand huis ... ons alarm voor thuis past zich aan naar de behoeften van elk huis om de detectie van indringers en effectieve actie in elke noodsituatie te garanderen.

Elk huishouden is anders en vereist daarom specifieke oplossingen om bescherming tegen diefstal en andere bedreigingen te garanderen. Vraag nu direct een gratis beveiligingsstudie aan en één van onze experts zal jouw huis analyseren om een gepersonaliseerde installatie aan te bevelen die alle zwakke punten van het huis, zowel binnen als buiten, dekt. Het alarm kan al binnen 24 uur worden geïnstalleerd, volledig draadloos.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan. Het duurt maar 1 minuut om je gegevens in te voeren.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden