Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestel tot 23:59 = morgen in huis (NL, Ma t/m Do)
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestel tot 23:59 = morgen in huis (NL, Ma t/m Do)

Door Willy van Knippenberg, 20 maart 2020

Hoe wij werken tijdens het Cornavirus?

Thuiswerken 

Bij Novus Fumus was het al gebruikelijk dat we vanuit huis werken. Dit doen we dus al vanaf dag 1, en dat zullen we ook blijven doen. We werken vanaf 3 verschillende Locaties in het land. 2 Locaties in Tegelen en in Gastel (Noord-Brabant). De maandelijkse vergadering op locatie wordt opgeschort totdat de kust weer veilig is.

Communicatie

Om thuis te werken gebruiken we verschillende tools. Zo gebruiken wij Zendesk voor alle communicatie met onze klanten in binnen en buitenland. Dit geldt dan voor de Live Chat, e-mail en inkomende telefoongesprekken. Voor de interne communicatie werken wij met Google Hangouts. 

Support zoals je gewend bent

Door onze voorbereiding en ervaring met thuiswerken blijven wij gewoon bereikbaar zoals normaal. Dit betekent dat we op werkdagen van 09:00 tot 22:00 snel op je e-mails reageren en telefonisch bereikbaar zijn. Alle bestellingen die we op werkdagen vóór 17:00 uur ontvangen worden dezelfde dag nog verzonden. Ook blijven we Novus continue uitbreiden met nieuwe producten.

Wij wensen iedereen veel sterkte en een goede gezondheid toe in de komende weken!

Dit kun je doen om risico op besmetting met Coronavirus te verkleinen.

Belangrijke mededeling UPS Access Points:

Omdat steeds meer UPS Access Points zijn gesloten in verband met het Coronavirus, en omdat het advies van de regering is om zoveel mogelijk binnen te blijven, hebben wij besloten om de optie voor het afleveren aan een UPS Access Point tijdelijk uit te schakelen. We doen dit voor uw veiligheid en om vertragingen te voorkomen. Zodra we zeker weten dat pakketten weer naar een afhaalpunt kunnen worden verzonden zullen we deze optie weer beschikbaar maken. Onze excuses voor het ongemak.