Movember

Movember

Het is bijna november. Dat betekent dat ook Movember weer bijna begint. Deze actie kent u inmiddels vast wel, want Movember wordt al jaren ook in Nederland gehouden onder mannen.

Op 1 november start u met een gezicht zonder snor en baard. Vervolgens laat u de hele maand november uw snor staan. Dit initiatief is oorspronkelijk afkomstig uit Australië en de naam is afkomstig van moustache en november. 
 
De Movember Stichting vraagt met dit initiatief aandacht voor onder andere prostaatkanker en teelbalkanker, maar ook de algemene gezondheid van de man. Het geld wat wordt opgehaald met de actie wordt gebruikt voor goede doelen, zoals kankeronderzoeksprojecten. Mo Bro’s en Mo Sistas kunnen zich laten sponsoren. Als iemand vraagt waarom de man in kwestie een snor laat groeien, dan is dit een eenvoudig bruggetje om te praten over Movember en de gezondheid van de man. Want daar gaat het allemaal om.

Ook Novus Fumus is een groot voorstander van gezond leven. Daarom hebben wij besloten om Movember te steunen. In ons spaarprogramma kunt u gespaarde punten inzetten om € 20,00 te doneren aan Movember. U kunt zelf bepalen hoe vaak u wilt doneren aan Movember, zolang u maar voldoende punten heeft. We hopen aan het einde van de maand 1000 euro te hebben gedoneerd.

We hopen dat u mee wilt doen aan onze Movember-actie! 

U kunt onze Movember actiepagina ook vinden op http://mobro.co/novus-fumus 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden