Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestel tot 23:59 = morgen in huis (NL, Ma t/m Do)
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestel tot 23:59 = morgen in huis (NL, Ma t/m Do)

Door Willy van Knippenberg, 25 mei 2022

Sterke hallucinaties en visuals tijdens een magic truffel trip? Lees over de mogelijke effecten.

Je denkt dat je helemaal klaar bent voor je magische truffeltrip. Je hebt blogs gelezen over de juiste dosering, set & setting en een vergelijking gemaakt tussen de sterkste psilocybine truffels. Je hebt tips gekregen van een ervaren psychonaut over mogelijke hallucinaties en visuele effecten. Toch blijkt je magic truffel trip totaal anders te zijn dan verwacht, hoe is dit mogelijk?

Welke soorten visuals zijn er?

Er worden veel termen gebruikt om de visuele effecten aan te duiden die je met psilocybine kunt hebben. Van intense kleurveranderingen tot hallucinaties waarbij objecten van vorm veranderen of transformeren. Het volgende is een overzicht:

  • Verbeterde scherpte in het zicht: een veelvoorkomend visueel effect is een duidelijkere blik en verscherping van het beeld. Je ogen kunnen details veel beter opnemen en elementen in het gezichtsveld zijn glashelder. Je kunt het vergelijken met de lens van een camera.
  • Intense kleuren: zoals de clichébeelden van trippy tekenfilms doen vermoeden, kun je te maken krijgen met een reeks intense kleurpatronen die elkaar afwisselen.
  • Dubbel zien: waar je hetzelfde twee keer ziet, zoals wanneer je tuurt. In extreme gevallen wordt het ingewikkeld om iets eenvoudigs uit te voeren, zoals het strikken van je veters.
  • Tracers: worden beschreven als sporen die zich achter een bewegend object vormen. Dit kan variëren van een doorschijnend uiterlijk dat na enkele seconden verdwijnt, tot een volledig dominante verandering in uw gezichtsveld. Je kunt het vergelijken met fotografie met lange sluitertijden.

Hoe lang duurt een trip op magic truffels?

De duur van een magic truffel trip kan tijdens de ervaring zelf niet relevant zijn. Een trip kan soms oneindig lijken te duren, waardoor je het gevoel voor tijd volledig verliest. Soms weet je niet hoe lang je al aan het trippen bent, laat staan hoe je de klok moet lezen. De duur van een trip is tussen de 4-8 uur.

Wat kun je doen tijdens het trippen?

Als je tijdens het trippen op truffels overweldigd wordt door kleurrijke visuele effecten, kan het moeilijk zijn om je ergens op te concentreren. Hoe meer je vecht tegen de effecten van psilocybine, hoe moeilijker de trip kan worden.

Een tip van ervaren psychonauten is om je te laten meeslepen door de psychedelische effecten van de trip. Of je nu beelden krijgt die je verwachtte, minder krachtige visuele effecten dan je dacht, of sterke hallucinaties. Probeer er zoveel mogelijk van te genieten en bemoei je niet met de richting van de magische truffeltrip.

De come-down

Gemiddeld duurt een trip zo'n 6,5 uur. Wanneer het hoogtepunt van de ervaring voorbij is, begin je aan de zogenaamde come-down. Je keert terug naar de realiteit. Voor sommigen is dit een prachtig moment om te filosoferen over pas verworven kennis. Dit kan ook een uitstekend moment zijn om een joint te roken.

Tips voor de beste visuele effecten tijdens je magic truffel trip.

Er zijn veel verschillende soorten visuele effecten die kunnen worden verkregen onder invloed van psychedelica, zoals met magische truffels. De mogelijkheden worden grotendeels bepaald door je tolerantie, de dosering en je reeds opgedane ervaring. De intensiteit van de effecten kan voor een prachtige trip zorgen, maar kan ook overweldigend zijn. Ben je een beginner en weet je nog niet wat je kunt verwachten? Het is verstandig om altijd met een lage dosering te beginnen, bijvoorbeeld een halve doos truffels van 15 gram. Zo kun je nagaan hoe je reageert op de effecten van de trip.

Als je absoluut zeker bent dat je een sterke trip wilt met veel visuele effecten en sterke hallucinaties, is het slim om voor een hogere dosis te gaan, een sterkere soort truffels te kiezen, of beide. Je vergroot de kans op sterke visuals door een sterkere magic truffelsoort te nemen en een dosis van 10 tot 15 gram te nemen.

Wat zijn de sterkste magic truffels voor visuele effecten?

In het magic truffel assortiment van Novus Fumus vind je verschillende soorten magic truffels. Welke zijn het beste voor visuals? Truffelsoorten zoals Atlantis, MushRocks en Dragons Dynamite zijn enkele voorbeelden van perfecte psychedelische truffels waarmee je visuele effecten kunt krijgen. Eigenlijk zijn alle soorten truffels geschikt

High Hawaiians: Voor veel klanten van Novus Fumus is het duidelijk dat High Hawaiians misschien wel de beste magic truffelsoort is als het gaat om visuele effecten, kosmische reis en inzichten in je eigen leven. High Hawaiians van Novus Fumus laat je een droomwereld zien vol zonsondergangen en kleurrijke beelden. De High Hawaiians zijn één van de bestverkochte truffels uit ons assortiment. Voor diegene die weten wat ze kunnen verwachten zal dit een ultieme ervaring opleveren. Kies je tijd en plaats en ga op reis!

Bestel magic truffels online bij Novus Fumus!

In onze webwinkel bieden we je verschillende magic truffels. Bestel van maandag t/m vrijdag voor 16:00 uur en ontvang ze de volgende dag in huis. Dit geldt voor bezorging door heel Nederland.