Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle levering

Door Willy van Knippenberg, 2 maart 2016

Waarom kan ik geen Green Smoke cartomizers meer kopen?

Green Smoke is niet meer leverbaar

E-sigaretten en accessoires van het merk Green Smoke zijn helaas niet meer leverbaar bij Novus Fumus. We willen u graag uitleggen waarom u deze producten niet meer bij ons - of überhaupt in Nederland - kunt kopen.

In oktober 2014 besloot Green Smoke te stoppen met het leveren van producten naar Australië. Niet lang daarna volgde België. Ons werd beloofd dat het tekort in ons assortiment, zoals de populaire smaken e-liquids met hoge nicotine percentages, in het begin van 2016 weer volledig aangevuld zou worden. Dit was echter helemaal niet het geval. In plaats van te leveren, zoals Green Smoke Europe beloofde, is het merk helemaal uit Europa verdwenen de afgelopen maand. Een grote klap voor Novus Fumus. Als officiële dealer van Green Smoke producten, bestaat een groot deel van de omzet uit Green Smoke producten.

Alternatieven voor Green Smoke

Er zijn diverse merken Cartomizers die 100% compatibel zijn met Green Smoke. Na ruim 4 jaar van proberen en testen hebben we uiteindelijk een assortiment van cartomizers die kwalitatief uitblinken boven de rest. Deze merken zijn Vaporly en Magic Mist. De navullingen van deze beide merken zijn direct uit voorraad leverbaar en worden geleverd in pakjes van 5 cartomizers per stuk. Iedere cartomizer staat gelijk aan 10 tot 12 sigaretten. Er zijn diverse smaken zoals tabak, menthol, vanille en koffie. Daarnaast kun je kiezen uit 0mg Nicotine (nicotine vrij), 6mg (ultra-light). 12 of 14mg (Light) en 18 of 20mg (normaal).

Heb je vragen over ons assortiment navullngen voor de e-sigaret? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag.