• Lorem ipsum

Waarom kan ik geen Green Smoke cartomizers meer kopen?

2 Mar 2016
door Willy van Knippenberg

Green Smoke niet meer leverbaar

Green Smoke e-sigaretten en accessoires zijn helaas niet meer leverbaar bij Novus Fumus. We willen u graag uitleggen waarom u deze producten niet meer bij ons - of überhaupt in Nederland - kunt kopen.

 

In oktober 2014 besloot Green Smoke te stoppen met het leveren van producten naar Australië. Niet lang daarna volgde België. Ons werd beloofd dat het tekort in ons assortiment, zoals de populaire smaken e-liquids met hoge nicotine percentages, in het begin van 2016 weer volledig aangevuld zou worden. Dit was echter helemaal niet het geval. In plaats van te leveren, zoals Green Smoke Europe beloofde, is het merk helemaal uit Europa verdwenen de afgelopen maand. Een grote klap voor Novus Fumus. Als officiële dealer van Green Smoke producten, bestaat een groot deel van de omzet uit Green Smoke producten.

 

Altlantic cartomizers voor Green Smoke batterij

Gelukkig hadden we ook al een goede zakelijke relatie opgebouwd met het merk Atlantic. Deze leverancier maakt onder andere cartomizers die te gebruiken zijn op de Green Smoke batterij. Na een korte tijd waarin we bijna geen cartomizers meer op voorraad hadden, zijn we nu weer up and running. We hebben voldoende voorraad en kunnen 99% van de bestellingen direct verzenden. Zelfs de populaire multipacks.

 

Nieuw in ons assortiment: Magic Mist

Nieuw in ons assortiment is Magic Mist. Dit merk maakt al sinds 2008 alternatieve cartomizers voor verschillende merken, waaronder ook Green Smoke. Met dank aan Atlantic en Magic Mist kunnen we nu weer een breed assortiment met cartomizers aanbieding. En wellicht komt er in de toekomst nog een ruimer assortiment.

Laatste Nieuws: Vinto Vape - De vervanger van Green Smoke

Sinds 1 maart leveren wij Vinto Vape Cartomizers voor de Green Smoke e-sigaret. Vinto Vape is een product van Gilla (e-Distribution), de voormalige distributeur van Green Smoke in Europa. Gilla heeft er alles aan gedaan om de populairste Green Smoke smaken na te maken, en het is ze gelukt!
Vinto Vape is vanaf nu direct uit voorraad leverbaar!
 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter