Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestel tot 23:59 = morgen in huis (NL, Ma t/m Do)
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestel tot 23:59 = morgen in huis (NL, Ma t/m Do)

Door Linda Canter, 27 november 2017

Wat geef je iemand met Sinterklaas?

Sinterklaas: een leuke traditie om iemand een cadeau te geven of vind je het maar onzin? Het feit is dat veel volwassenen Sinterklaas vieren, ondanks dat ze al tientallen jaren niet meer in Sinterklaas geloven. Wat is nou een leuk cadeau om aan een andere volwassene te geven? Of aan het kind van je vrienden? Wij helpen je op weg.

 

Denk goed na over het cadeau

Het leukste cadeau is een cadeau waar je goed over na hebt gedacht. De ontvanger ziet in dat jij graag iets bijzonders wilde geven en goed hebt nagedacht over de interesses van de ontvanger. Een cadeaubon is misschien handig, maar niet zo origineel. Denk dus eens aan degene voor wie het cadeau is. Wat vindt hij of zij leuk om te doen? Leest diegene graag? Gaan ze vaak op reis? Houdt de ontvanger erg van tuinieren of juist van spelletjes?

 

Speelgoed: hout of plastic? Leerzaam of lawaaiig?

Stel, je zoekt een cadeau voor een kind van vrienden. Maar je weet eigenlijk niks van kinderen. Wat kies je dan en wat past bij de leeftijd? Ten eerste, denk eens na over wat voor speelgoed het kind heeft. Je hebt vast wel eens iets gezien. Denk je dat je vrienden een plastic iets met veel geluid en lampjes meer waarderen dan een houten item? Of een videogame meer dan een leerzaam iets? Door na te denken over hoe de ouders zijn, kun je al snel een leuk cadeau bedenken. Spullen zoals LEGO, Duplo, Playmobil en houten treinrails zijn super duurzaam: er kunnen verschillende generaties mee spelen. Aan de andere kant heb je veel goedkoop plastic speelgoed wat na enkele maanden (er als je er één keer op gaat staan) al kapot is.

 

Boeken zijn altijd mooi

Koop je een kinderboek? Schrijf er een lieve boodschap in met de datum en je naam. Als het kind later zelf kinderen krijgt zal het nog steeds herinnerd worden aan die bijzondere 5 december waarbij Sinterklaas zelfs langskwam bij jou. Ook voor volwassenen zijn boeken een mooie keuze. Dat hoeft niet persé een leesboek te zijn: je kunt ook kiezen voor een boek wat past bij de hobby die diegene heeft. Stel dat de ontvanger erg van koken houdt, dan is een kookboek een mooi cadeau.

 

Kan het ook wat goedkoper?

Natuurlijk kan het wat goedkoper! Verras iemand met een lekker item van Rituals: al voor minder dan een tientje heb je al een overheerlijke doucheolie, douche foam of scrub. Of kies voor een handzeep en bodylotion die bij de wasbak neergezet kan worden. Waar je ook voor kiest: denk er goed over na, zorg dat het mooi is ingepakt en doe er een lief briefje bij. Van de Sint natuurlijk, anders weten ze nog dat het van jou komt.