• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Headblade (16)

Merken

HeadBlade scheermesjes

Een gladgeschoren hoofd geeft een man een stoere uitstraling. Maar het kan een hele uitdaging zijn om je hoofd op een goede manier kaal te scheren. Daarom is er HeadBlade: speciale scheermesjes voor je hoofd. HeadBlade noemen we daarom ook wel ‘het ultieme scheermes voor een gladde kop’. Het scheermes is speciaal ontworpen voor het scheren van de rondingen van het hoofd, zonder wondjes en sneetjes achter te laten. Het ligt perfect in de hand en rolt over het hoofd in een natuurlijke beweging. De HeadBlade is daarmee de ideale oplossing voor mannen die graag met een gladde kop door het leven gaan.

Scheermesjes voor het hoofd

HeadBlade is een innovatief scheermes met een speciale vorm. Hierdoor is het mogelijk om je hoofd te scheren zonder sneetjes. Hij is zo ontworpen dat hij de contouren van de schedel volgt. Hierdoor hoef je niet te klungelen met een gewoon scheermes. Schuif de ring over je middelvinger en haal je hand over je hoofd alsof je door je haar strijkt. Herhaal deze beweging terwijl je met elke baan een stukje opschuift. Zo wordt elke vierkante millimeter meegenomen. Zelfs de delen van je hoofd die je niet in de spiegel kunt zien. Het resultaat is een mooie gladde schedel waar je mee voor de dag kunt komen.

Snel en doeltreffend scheren

Dankzij het geniale ontwerp van de HeadBlade is het scheren van het hoofd een snelle en doeltreffende bezigheid. Die snelheid zie je terug in de stoere vormgeving. Het mes heeft de vorm van een Formule 1 racewagen met echte wielen die over je huid rollen. Een onmisbaar scheergereedschap voor stoere, kale mannen. Het scheergereedschap wordt geleverd inclusief een HB4 scheermesje. Naast het mes zelf heeft HeadBlade ook andere scheerproducten aan zoals scheercremes en handige etuis om je scheermes veilig in op te bergen. Bekijk het assortiment online bij Novus Fumus.

Headblade HeadSlick Scheercreme
€15,95 €13,56
Headblade ATX LE Black
€21,50
Headblade Travel Shell
€9,95
Headblade HB4 Navul Blades
€12,95
Headblade Headcase Reis etui
€8,95
Headblade Sport
€19,95
Headblade MOTO
€21,95 €18,66
Headblade S4 Lunar Eclips
€96,50
Headblade Ghost
€15,95
Headblade Clearhead
€17,95
Headblade Headlube Aftershave Balsam
€11,50
Headblade HB6 Navul Blades
€14,95
Headblade HB3 Navul Blades
€9,95
Headblade ATX
€21,95 €18,66
Headblade Headstand
€9,95
Headblade Headshed
€13,50
Toon 1 - 16 van 16