• Lorem ipsum

Landracer

Landracer CBD Solutions is een bedrijf die het welzijn van de gezondheid als prioriteit ziet. Al onze producten Cannabidiol olie’s worden getest bij een onafhankelijk laboratorium in Spanje dat gebruik maakt van HPLC-UV zodat wij de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Wat wij ook heel erg belangrijk vinden zijn natuurlijke producten daarom zijn alle Landracer Cannabidiol (CBD) producten samen gesteld uit Biologische grondstoffen afkomstig van industriële EU hennep.

De Landracer producten zijn gebaseerd op overgrootmoeders recept, onze familie is afkomstig van Sardinie. Een eiland van Italie. Al jarenlang wordt dit recept gebruikt in onze familie en de gemeenschap. Wij gebruiken bij de productie daarom ook overgrootmoeders recept in combinatie met nieuwste ontwikkelingen op het gebied van CBD. Wat van generatie op generatie is doorgegeven binnen onze familie.


Wat maakt onze producten zo uniek ?

Alle Landracer producten zijn geheel natuurlijk zonder kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. De industriële hennep die wordt gebruikt bij de productie van Cannabdidiol (CBD) extract is afkomstig uit Italie en Spanje. Waar wij het gehele proces kunnen beïnvloeden vanaf het zaadje tot aan het eind product.

Daarnaast laten wij onze olie goed testen op pesticiden en zware metalen. Veel Cannabidiol (CBD) extracten kunnen hoge hoeveelheden zware metalen bevatten. Wat op lange termijn ernstige schaden kan toebrengen aan de gezondheid. Onze olie is op meer dan 100 verschillende pesticiden en zware metalen getest en goed bevonden. Daarom zijn is onze Cannabidiol (CBD) olie voorzien van een certificaat nummer voor handel en industrie.

De Cannabinoiden worden getest in Spanje vanwege de minimale afwijking tijdens verschillende testen die zijn uitgevoerd door het laboratorium zelf. De laboratorium resultaten kunt u online bekijken (klik hier)

In Nederland zelf wordt helaas niet getest voor handel en industrie. Het Nederlandse laboratorium voor handel en industrie besteed dit uit aan het buitenland. Dit laboratorium is een van de weinige laboratoriums die voorzien is van een ISO certificering en gebruik maakt van HPLC-UV. Wel zijn er in Nederland een aantal Universiteiten die de juiste apparatuur bezitten en voorzien zijn van ISO certificering. De des betreffende Universiteiten zijn naast het laboratorium de enigste betrouwbare test laboratoriums binnen Nederland.

Onze missie

Onze missie is om betaalbare natuurlijke producten aan te bieden. In het dagelijks leven is het meer dan normaal dat er aan verschillende producten onnodige chemische additieven zijn toegevoegd. Om een product aantrekkelijker te maken. Terwijl dit niet bevorderlijk is voor de gezondheid. Daarom zijn al onze producten vrij van chemische additieven, kleur, geur of smaak stoffen. Alle ingrediënten en grondstoffen die gebruikt worden zijn geheel natuurlijk verkregen.

Geen producten gevonden...