• Lorem ipsum

NJoint

Geen producten gevonden...
NJoint

et E-njoint ™ team bestaat uit zeer enthousiaste professionals die zich onderscheiden door voortdurende innovatie en de invoering van toonaangevende technologieën en marketing methoden. Ons motto: Wij doen niet aan kopiëren, we vinden uit, creëren en zetten de trend.

Een van onze taken is het woord verspreiden dat Cannabis zo'n mooie, interessante, unieke, en slecht begrepen plant is, die miloenen patienten wereldwijd kan helpen. De farmaceutische industrie handhaaft een monopoliepositie en vecht tegen de legalisering van medicinale cannabis simpelweg omdat ze beseft dat de legalisering van cannabis haar positie drastisch zal beschadigen. Ze willen chemicaliën en bij voorkeur verslavende 'geneesmiddelen' verkopen tegen torenhoge prijzen die zorgen voor een enorme winst. Zo triest dat de plant die door God gegeven is uit handen wordt gehouden van wanhopige patiënten die kunnen worden genezen of verlicht met een 100% natuurlijk product en dat een breed scala aan oplossingen biedt voor honderden ziekten en aandoeningen.

Door het op de markt brengen van semi-cannabis-gerelateerde producten zoals het E-Njoint ™ team doet, in gebieden waar cannabis niet is gelegaliseerd ontstaan er discussies ​​op forums, in talkshows en zelfs op regeringsniveau over de medicinale cannabis wetgeving. Zelfs als we slechts een fractie van een procent kunnen bijdragen aan de regulering van cannabis wereldwijd, zullen we in deze belangrijke taak volharden.