• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

NOMATIC (10)

Merken

Nomatic

Nomatic staat voor multifunctionaliteit voor thuis en onderweg. De portemonnees, notitieboeken en rugzakken van Nomatic weerspiegelen het streven van de ontwerpers naar uiterste perfectie. Met meerdere succesvolle Kickstarter projecten heeft dit merk het vertrouwen van het grote publiek weten te winnen, en geen seconde beschaamd. Wanneer je de producten in handen hebt, merk je al snel dat er grondig is nagedacht over elk detail. De ontwerpers hebben steeds als doel gehad een product te ontwerpen dat voldoet aan de allerhoogste eisen en de gebruiker voorziet van het grootste gebruiksgemak.

Multifunctionele rugzakken

Het laatste, en meest succesvolle Kickstarter project van Nomatic zijn de multifunctionele  rugzakken. Aan werkelijk alles is gedacht. Zo bevat de rugzak diverse compartimenten die elk in grootte en functionaliteit precies afgestemd zijn voor het deel van je bagage waar het voor bestemd is. Proppen en duwen is voortaan verleden tijd, want alles past precies. Het vak voor waardevolle papieren, creditcards en geld is voorzien van RFID blocking, die het ongewenst skimmen van je pasjes voorkomt. Met een apart schoenencompartiment blijven je schoenen gescheiden van je kleding, en houd je je kleding schoon. Er is een klein compartiment voor ondergoed en sokken, zodat je deze altijd bij de hand hebt. Zelfs in de heupbanden zitten kleine vakjes waar je muntgeld of je telefoon in kunt bewaren. Zo hoef je de rugtas niet eens af te doen om te pakken wat je nodig hebt.

Waterdichte reistas

De Nomatic rugzakken zijn volledig waterdicht, weerbestendig, en gemaakt van duurzaam materiaal. Ze zijn op verschillende manieren te dragen: als rugzak, reistas, of schoudertas. De tassen kunnen desgewenst worden aangevuld met diverse accessoires zoals een shirt organizer of toilettas. Met deze extra mogelijkheden kan de functionaliteit nog beter worden afgestemd op de persoonlijke wensen van de gebruiker. Bij Novus Fumus kun je de rugzakken én extra accessoires eenvoudig online bestellen.

NOMATIC Wallet
€24,95 €21,21
NOMATIC Travel Pack
€261,25 €209,95
NOMATIC Backpack
€251,75 €199,95
NOMATIC Vacuum tas
€29,95
NOMATIC Toilettas
€29,95
NOMATIC Heupbanden
€29,95
NOMATIC Laundry bag
€29,95
NOMATIC Shirt organizer
€29,95
Toon 1 - 10 van 10