• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Atlantic Cartomizers

Vul u e-sigaret aan met een nieuwe cartomizer en beleef wat dit voor u kan doen. Met deze lekkere smaken wordt elektronisch roken een nog grotere belevenis. Wanneer u op werkdagen voor 17.00 uur bestelt, heeft u de producten de volgende dag al in hui...

Atlantic Logo

Als de cartomizer van uw Atlantic e-sigaret leeg is, kunt u deze vervangen door een nieuwe. Zodra de cartomizer vervangen is, kunt u weer optimaal genieten van uw e-sigaret. Gebruikt u een Atlantic e-sigaret? Dan kunt u bij ons terecht voor nieuwe cartomizers in verschillende smaken.

 

Verschillende soorten Atlantic cartomizers

Vanwege de juiste samenstelling zorgen de Atlantic cartomizers ervoor dat u zowel een lekkere smaak in uw mond heeft als een nicotine ervaring. Atlantic vindt het belangrijk dat al hun producten van goede kwaliteit zijn, voordat ze verkocht mogen worden. Met de juiste ingrediënten beleeft u het elektronisch roken op de meest aangename manier. Er zijn verschillende smaken Atlantic cartomizers verkrijgbaar. ‘Azores Classic’ heeft de authentieke tabakssmaak, ‘Gibraltar Traditional’ heeft een rijke mix aan tabaksmaken, ‘Iceland Menthol’ heeft een frisse menthol smaak, ‘Bermuda Sweet’ zorgt voor een tropische twist en ‘Caribbean Café’ heeft de smaak van verse koffie.

 

 

Atlantic cartomizers online kopen

Vul u e-sigaret aan met een nieuwe cartomizer en beleef wat dit voor u kan doen. Met deze lekkere smaken wordt elektronisch roken een nog grotere belevenis. Wanneer u op werkdagen voor 17.00 uur bestelt, heeft u de producten de volgende dag al in huis.

Lees meer
Merken
Cartomizers geschikt voor
VG-PG Verhouding
Atlantic Greensboro Red - 8 Cartomizers
€22,00
Atlantic Greenville Gold - 8 Cartomizers
€22,00
Atlantic Grenoble Absolute - 8 Cartomizers
€22,00
Atlantic Emerald Isle Mocha - 8 cartomizers
€22,00
Atlantic Greenwich Village Menthol - 8 Cartomizers
€22,00
Atlantic Iceland Menthol Cartomizers - 8 Cartomizers
€18,50
Atlantic Liquid - Azores Classic Premium E-Liquid
€5,95 €2,98
Atlantic Byzantium Cherry - 8 Cartomizers
€22,00
Atlantic Greenacres Sweet Cream - 8 Cartomizers
€22,00
Atlantic Caribbean Cafe Cartomizers
€18,50
Atlantic Gibraltar Traditional Cartomizers
€18,50
Atlantic Bermuda Sweet Cartomizers
€18,50
Atlantic Lisbon Grape - 8 Cartomizers
€22,00
Atlantic Azores Classic Cartomizers
€18,50