• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

EasyPuff Cartomizers

EasyPuff cartomizers zijn onder andere geschikt voor de Green Smoke batterij, maar ook de Atlantic Aqua en Magic Mist Geneva batterijen.

Easy Puff

De elektronische sigaretten van Easy Puff staan wereldwijd bekend om haar hoge kwaliteit en relatief lage prijzen. Het is één van de grootste producenten in e-sigaretten wereldwijd en is gevestigd in Nieuw-Zeeland. De e-sigaretten van dit merk hebben een langere levensduur dan de gemiddelde cartomizer. Hierdoor genieten e-rokers ongeveer 25% langer van een e-sigaret dan bij andere merken. Ook zijn de cartomizers van dit merk 100% compatibel met alle Green Smoke batterijen. Deze cartomizers zijn dus een goed alternatief als je nog Green Smoke batterijen in huis hebt. Novus Fumus heeft in haar assortiment Easy Puff batterijen, cartomizers en starterkits.

Cartomizers van Easy Puff

Bij een cartomizer is het verwarmingselement met vloeistofreservoir en het mondstuk gecombineerd en al voorgevuld met vloeistof. Hierdoor bestaat de elektronische sigaret van Easy Puff nog maar uit twee delen: de cartomizer en een batterij. Om te beginnen met e-roken koppel je de cartomizer aan de batterij. Een cartomizer is niet navulbaar dus je gooit steeds de lege cartomizer weg en je koppelt de batterij telkens aan een nieuwe. Deze manier van e-roken is heel eenvoudig want je hoeft niet te knoeien met e-liquids en er hoeven geen coils vervangen te worden. Daarom zijn de e-sigaretten van dit merk erg populair bij mensen die graag willen stoppen met het roken van normale sigaretten. Bovendien is de overstap niet zo groot omdat de e-sigaret even groot is als een traditionele sigaret. De cartomizers zijn verkrijgbaar in veel verschillende tabak- en fruitsmaken. Je hebt de keuze uit drie nicotinegehaltes: 0, 14 en 18 mg.

 

Bel, mail of chat met Novus Fumus als je vragen hebt of advies wilt over de producten van Easy Puff.

Lees meer
Merken
Cartomizers geschikt voor
Easypuff Western Red Tobacco
€11,99
Easypuff Normal Tobacco
€11,99
Easypuff Vanille
€11,99
Easypuff Koffie
€11,99
Easypuff Outback Tobacco
€11,99
Easypuff Tabak
€11,99
Easypuff Menthol
€11,99
Easypuff Western Blue Tobacco
€11,99
Easypuff Watermeloen
€11,99
Easypuff Sweet Cherry
€11,99
Easypuff Sahara
€11,99
Easypuff Druiven
€11,99