• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

VaporLinQ Cartomizers

Het voordeel van de VaporLinQ cartridges, is dat de e-liquid niet handmatig nagevuld hoeft te worden. U vervangt namelijk het gehele mondstuk inclusief de coil, waarna hij weer aanvoelt als nieuw. Bestel u cartridges voor de e-sigaret eenvoudig via o...

VaporLinQ LogpDe VaporLinQ Cig-a-LinQ cartridge is ideaal voor mensen die net van normale sigaretten overstappen op elektronisch roken. Het zorgt voor de beleving en het gevoel van een echte sigaret. Met de losse Cig-a-LinQ cartridges kunt u de Cig-a-LinQ Cartridge Vapor Kit aanvullen of verbeteren. De Cig-a-LinQ sigaret werkt net als de traditionele sigaret, wanneer u een trekje neemt beleeft u de ervaring.


Verschillende soorten VaporLinQ cartridges

De VaporLinQ Cig-a-LinQ cartridges zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en nicotinevarianten. De nicotinegehaltes zijn 0, 6, 12 of 18 mg. Wanneer u een zware roker bent, kunt u het beste kiezen voor een variant van 18 mg, een gemiddelde roker kiest voor 12 mg en een lichte roker voor 6 mg. Er zijn vier verschillende smaken verkrijgbaar. De ‘Famous Red Tobacco’ heeft een traditionele tabakssmaak, de ‘Pure Menthol’ is geschikt voor mensen die van menthol houden, ‘Green Apple’ geeft een pure appelsmaak en ‘Neutral Delight’ is zonder smaak, maar geeft wel de nicotine en/of dampbeleving.


VaporLinQ cartridges online kopen

Het voordeel van de VaporLinQ cartridges, is dat de e-liquid niet handmatig nagevuld hoeft te worden. U vervangt namelijk het gehele mondstuk inclusief de coil, waarna hij weer aanvoelt als nieuw. Bestel u cartridges voor de e-sigaret eenvoudig via onze webshop.
Lees meer
Merken
Cartomizers geschikt voor
VaporLinQ Cartridge Famous Red Tobacco 0mg (5-stuks)
€18,95 €9,48
VaporLinQ Cartridge Neutral Delight (5-stuks)
€18,95 €9,48
VaporLinQ Cartridge Green Apple (5-stuks)
€18,95 €9,48
VaporLinQ Cartridge Pure Menthol (5-stuks)
€18,95 €9,48