• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vinto Vape - Green Smoke compatible Cartomizers

Vinto Vape Cartomizers. De enige echte opvolger van de originele, helaas in Europa niet meer verkrijgbare, Green Smoke cartomizers. Leverbaar in 3 smaken en 4 nicotine gehaltes

Vinto Vape

Heb jij al kennis gemaakt met de cartomizers van Vinto Vape? Als je fan was van het Amerikaanse merk Green Smoke dan heb je misschien al eerder gehoord van dit merk. Vinto Vape is namelijk een product van Gilla, de voormalige distributeur van Green Smoke in Europa. Nadat Green Smoke niet meer verkrijgbaar was in Europa kwam de voormalige distributeur met een eigen 100% compatibel alternatief. Gilla heeft haar best gedaan om de meest populaire smaken van Green Smoke na te maken. En dat is volgens Novus Fumus behoorlijk goed gelukt. Het fijne is dat de batterijen en accessoires van Green Smoke die je nog in huis hebt gewoon passen op de cartomizers van producent Gilla. Ook zijn de cartomizers geschikt voor batterijen van Atlantic en Magic Mist.

Cartomizers van Vinto Vape

De cartomizers van Vinto Vape zijn per vijf verpakt in een kartonnen pakje met insteekflap. Deze schroef je gewoon direct op de batterijen van Green Smoke die je eventueel nog hebt liggen. Uiteraard komt dit merk ook met haar eigen batterijen en heeft het al een eigen starterskit. Dit Green Smoke-alternatief is er in verschillende tabak-, menthol- en fruitsmaken. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld de Fresh Menthol met een zachte, frisse smaak van menthol en is vergelijkbaar met de Green Smoke Menthol Ice. De Rebel Red Tobacco heeft een rijke tabaksmaak en heeft veel weg van de Green Smoke Red Label. Verder is er voor je e-sigaret ook een zoete smaak van kersen verkrijgbaar dankzij de Very Cherry cartomizer. Alle smaken zijn naar eigen voorkeur verkrijgbaar met 0, 0.6, 1.2 of 1.8% nicotine.


Bij vragen over de compatibele cartomizers van Vinto Vape kun je contact opnemen met Novus Fumus. We zijn zeven dagen bereikbaar tot 22.00 uur.

Lees meer
Merken
Keuzehulp
Cartomizers geschikt voor
Vinto Vape Rebel Red Tobacco
€11,99
Vinto Vape INTRO Kit
€19,95 €17,95
Vinto Vape Fresh Menthol
€11,99
Vinto Vape Classic Tobacco
€11,99
Vinto Vape Bold Gold
€11,99
Vinto Vape Coffee Blend
€11,99
Vinto Vape Very Cherry
€11,99
Vinto Vape Variety Pack
€11,99
Vinto Vape Vanilla Cream
€11,99