• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Coil Glaze E-Liquids

Coil Glaze bekroonde E-liquid lijn is zeker een van de zoetste in de markt. Ben jij op zoek naar die honing zoete smaak? Probeer dan deze 80VG E-Liquid uit Canada.

Coil Glaze

Houd je van zoete e-liquids? Dan vallen de e-liquids van Coil Glaze vast en zeker in de smaak. Dit merk heeft vier zeer exclusieve e-liquids die allemaal de smaak hebben van een heerlijk gebakje of koekje. Coil Glaze is onderdeel van het grotere Craft Vapes dat is gevestigd in Los Angeles. Dit merk heeft zelf ook diverse smaken e-liquids. De e-liquids hebben een 20PG/80VG basis. Hoe lager de PG hoe dunner de vloeistof is. De vloeistoffen van dit merk zijn dus redelijk dik en hebben veel damp. De vier smaken hebben een nicotinegehalte van 3, 6 of 12 mg en worden geleverd in een flesje van 10 milliliter. Het is ook mogelijk om te kiezen voor e-liquids zonder nicotine. De e-liquids worden vervaardigd van gecertificeerde ingrediënten en zijn vrij van schadelijke stoffen.

E-liquids van Coil Glaze

Coil Glaze gaat voor echte unieke smaken, bijvoorbeeld luchtige cake gevuld met aardbeienroom. Het zijn heerlijke liquids voor de liefhebber van gebaksmaken en gewoonweg voor de zoetekauwen. Zoeter dan dit krijg je het haast niet! Zo proeft de e-liquid Them Applez naar een zachte, verse vlaai met een appel-kaneel vulling en een toefje slagroom. Klinkt verrukkelijk! Net zoals de Honey Bunz, die smaakt naar een heerlijk gebak doordrenkt met kaneelsuiker en afgewerkt met een glazuurtopping van honing. Voor een licht en luchtig tussendoortje ga je voor de Berry Bluez liquid. Dit is een taart die bestaat uit bosbessen, slagroom en een klein beetje poedersuiker. Ben je meer van de zoete aardbeien? De e-liquid Whipped Dreamz heeft de smaak van een luchtige cake gevuld met aardbeienroom en overgoten met aardbeiensiroop. Je zou haast je vingers erbij aflikken!


Als je vragen hebt over de e-liquids van Coil Glaze kun je contact opnemen met Novus Fumus.

Lees meer
Merken
Smaken
VG-PG Verhouding
Coil Glaze Honey Bunz
€7,75
Coil Glaze Berry Bluez
€7,75
Coil Glaze Them Applez
€7,75
Coil Glaze Whipped Dreamz
€7,75