• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

GreenSmoke compatible e-sigaretten

Atlantic Vapor e-sigaretten komen rechtstreeks uit de Verenigde Staten. Dit merk staat vooral bekend als GreenSmoke Compatible product.

Atlantic Cigs is een Amerikaanse fabrikant van elektronische sigaretten. De oorsprong van Atlantic ligt bij rokers, ex-rokers en e-sigaret gebruikers met als doel om een gebruikersvriendelijke e-sigaret op de markt te brengen. Novus Fumus is officieel partner van Atlantic en levert direct uit eigen voorraad. Zo ben je verzekerd van snelle levertijden, een bereikbare helpdesk (7 dagen per week telefonisch bereikbaar), en een goede garantie afhandeling.
 

Eenvoudig in gebruik

Met de Atlantic Nautilus haalt je de laatste technologie op het vlak van MOD e-sigaretten in huis. De Nautilus Bottom Coil 2.0 tanks zijn onderhoudsvrij, bestaan uit slechts 1 onderdeel, en geven een uitstekende dampervaring en een hoog dampvolume. In plaats van losse coils te kopen, koop je bij de Nautllus een tank & coil. Deze worden gelever per set van 3 stuks. Je kunt het vergelijken met cartomizers, maar dan die je zelf kunt vullen.

Je kunt kiezen uit een MOD of een Cig-a-Like. Deze laatste is een kleine e-sigaret die lijkt op een normale sigaret.

 

GreenSmoke Compatible 

De Atlantic Aqua serie e-sigaretten zijn GreenSmoke Compatible. Dat wil zeggen dat alle onderdelen uitwisselbaar zijn met de GreenSmoke producten, maar ook Vinto Vape, Magic Mist en EasyPuff.
Hierdoor heb je dus een e-sigaret waarvan je niet bang hoeft te zijn dat er binnenkort geen navullingen of accessoires meer beschikbaar zijn, en je hebt een ruime keuze in cartomizers. Op dit moment kun je kiezen uit ruim 20 smaken van 4 verschillende merken.

Wil je zeker weten of je de goede keuze maakt? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de Live Chat (als we tenminste online zijn) of laat een bericht achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. In ieder geval hoef je niet lang te wachten op een antwoord. 
Lees meer
Merken
Keuzehulp
Atlantic Aqua INTRO Kit
€19,95 €14,95
Atlantic Aqua Starter Kit
€49,95 €39,95
Atlantic Wave e-sigaret Kit
€17,45
Atlantic Nautilus e-sigaret Starter Kit (650 mAh)
€29,95