• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Handgemaakte e-Pijpen uit Italië

Soms gaat de tijd nou eenmaal sneller dan gewenst en een moment van rust helpt om de zaken in het leven in perspectief te zien. De e-Pijp van Novus Fumus helpt je de harmonie in het leven terug te vinden.

E-pijpen

Wil je stoppen met roken? Maar mis je gewoon die pijp in je mond? Dan is een e-pijp, een elektronische pijp, een goede oplossing. Dit is een gezonde vervanger voor een normale pijp of sigaar en het helpt je in het proces om te stoppen met roken. Het roken van een e-pijp voelt eigenlijk hetzelfde aan als het roken van een normale pijp. In de elektrische pijp zit een vloeistof die tot het kookpunt wordt gebracht waardoor er damp vrijkomt die je vervolgens inademt. Het grote verschil is dat er geen teer van de elektronische pijp afkomt en het dus een stuk gezonder is dan een normale sigaar. E-pijpen kunnen wel nicotine bevatten. De hoeveelheid nicotine is afhankelijk hoeveel mg de gebruiker zelf toevoegt aan de e-pijp. Je hebt de keuze uit talloze e-liquids zoals diverse tabaks- en fruitsmaken. Als je net bent gestopt met roken dan is het handig om voor een tabaksmaak te kiezen waarvan je zeker weet dat je die lekker vindt. Dit maakt de overstap naar e-pijpen nog kleiner.

 

Elektrische pijp navullen

In ons assortiment vind je prachtige e-pijpen die qua uiterlijk niet onderdoen dan een normale sigaar of pijp. Ze zijn gemaakt van gelakt hout en zien er robuust en stijlvol uit. Het bijzondere is dat deze e-pijpen handgemaakt zijn in Italië. En dat merk je: de Italiaanse klasse straalt van de elektronische pijpen af. De overstap van een normale pijp of sigaar wordt hierdoor veel kleiner en eenvoudiger. De elektrische pijp is in meerdere varianten te verkrijgen en werken allemaal op e-liquid dampen. De liquid vul je in de clearomizer. Het is helaas niet mogelijk om cartomizers te gebruiken voor e-pijpen.

Heb je interesse in één van onze e-pijpen maar heb je nog een aantal vragen? Bel, mail of chat met Novus Fumus.

Lees meer
Keuzehulp
Svapo Molina Hill light Pipe
€124,95
Svapo Brebbia Horn Pipe
€194,95
Svapo Molina land light Pipe
€124,95