• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

EasyPuff e-sigaret Starter Kits

EasyPuff is een Nieuw Zeelandse fabrikant van e-sigaretten, en wereldwijd een van grootste producenten van cig-a-likes. (e-sigaretten die op normale sigaretten lijken). Nu te koop bij Novus Fumus.

EasyPuff starterkits

Eén van de grootste producenten wereldwijd van e-sigaretten is EasyPuff. Het merk is van een Nieuw-Zeelandse fabrikant en richt zich met haar EasyPuff starterkits met name op de beginnende damper. Het roken van een EasyPuff e-sigaret verschilt weinig van een gewone sigaret. Het grote pluspunt is dat een e-cig veel gezonder is en bovendien is het een belangrijk hulpmiddel bij het stoppen met roken. De EasyPuff starterkits zijn hier ideaal voor. De elektronische sigaretten van dit merk zijn om diverse redenen erg populair bij mensen die graag willen stoppen met roken van normale sigaretten. Zo is de e-cig, inclusief cartomizer, net zo groot als een gewone sigaret en is er een goede troathit en voldoende damp. Bovendien is er geen kans op lekkages dus je kunt de e-sigaret zonder zorgen in je broekzak of tas stoppen. Handig als je onderweg snakt naar een sigaret!

E-sigaretten met cartomizer

Dankzij de EasyPuff starterkits kan werkelijk iedereen een e-sigaret bedienen. De elektronische sigaretten zijn namelijk heel eenvoudig in gebruik: je kunt eigenlijk niets fout doen. Er hoeven geen coils vervangen te worden, je hoeft niet te knoeien met e-liquids en er zijn geen knopjes die je moet indrukken. Gewoon een hijs nemen en klaar. De e-sigaretten uit de EasyPuff starterkits bestaan slechts uit twee onderdelen: een batterij en een cartomizer. In de cartomizer zit een e-liquid en het verdampingselement. De cartomizer is al gevuld met jouw gekozen smaak en hoeveelheid nicotine. De cartomizer hoef je alleen op de batterij te schroeven om te beginnen met dampen. Is de vulling leeg? Bij Novus Fumus koop je gewoon kant-en-klare navullingen met e-liquids voor je e-sigaret. Er zijn diverse smaken waaronder tabaks- en fruitsmaken. De vulling van één cartomizer staat ongeveer gelijk aan twintig sigaretten.

 

Heb je nog vragen over de EasyPuff starterkits? Neem contact op met Novus Fumus via de telefoon, mail of chat.

Lees meer
Merken
Keuzehulp
Easypuff Starter Kit
€49,95
Easypuff INTRO Kit
€14,95