• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Eleaf iStick PICO Starter Kits

De Eleaf iStick is heel eenvoudig online te bestellen bij Novus Fumus. Kies je voor de iStick PICO Starter Kit? Vergeet dan niet om de batterij erbij te bestellen!

Eleaf iStick PICO / iStick Basic / iJust Mini 2

Eleaf was één van de eerste merken die actief was op de markt van elektronisch roken. Het merk werd opgericht in 2008. Eleaf iStick PICO is de krachtigste e-sigaret binnen de iStick familie. Deze stijlvolle e-sigaret heeft een rechthoekige vorm. Als je bij ons een accu koopt dan wordt deze geleverd met een capaciteit van maar liefst 3500mAh.

Eleaf iStick PICO starter kit bestellen

De Eleaf iStick PICO is het parade paartje van Eleaf. Deze e-sigaret wordt geleverd inclusief een MELO III tank. Deze tank wordt door ervaren dampers gezien als een van de beste in de markt.

Standaard wordt de iStick PICO geleverd zonder 18650 batterij. Deze kun je natuurlijk wel er bij bestellen. Rechts van de afbeelding zie je een keuze lijst en kun je aangeven of je wel of geen batterij wilt hebben. Het opladen van de batterij kan via de Eleaf PICO, maar je kunt eventueel ook een externe batterij lader kopen. Dit is zeker handig als je meerdere batterijen wilt gebruiken.Een van de grote voordelen van de Eleaf PICO is dat je deze volledig naar wens kunt instellen, en de interne firmware is upgreadable. Welke functies er zijn, en hoe je deze in kunt stellen, vind je op onze speciale support pagina van de Eleaf iStick PICO. Je vindt deze pagina hier.  

Eleaf iStick BASIC

De Eleaf iStick Basic is met name voor de beginnende damper een hele fijne e-sigaret. Uitgerust met een krachtige batterij die je zeker een paar dagen ongekend dampplezier zal oplveren.

De iStick Basic is er in diverse modieuze kleuren, en is degelijk uitgevoerd. De tank is uitwisselbaar en je kunt kiezen uit diverse verschillende coils.

 

Zie je door de bomen het bos niet meer?

Wij willen je graag helpen om een juiste keuze te maken. Neem contact met ons op als je vragen hebt. Dat kan eenvoudig door rechtsonder op de oranje knop te drukken. Als we online zijn krijg je direct een antwoord op al je vragen. Mochten we per ongeluk even pauze nemen, dan kun je ook een bericht achter laten. Wil je liever telefonisch contact? Dat kan ook. Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. Het telefoonnummer vind je linksboven in de hoek.
 
Koop de Eleaf iStick PICO bij Novus Fumus.
Lees meer
Merken
Keuzehulp
Eleaf iStick Pico 75W TC full kit
€59,95
Eleaf iStick Power Nano (40W) TC set
€52,95 €47,66
Eleaf iKonn Ello mini kit (2ml)
€47,95
Eleaf iPower 80W TC MOD Kit (5000mAh)
€79,95
Eleaf iStick
€39,95
Eleaf iJust 2 Mini
€39,95