• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

GreenSmoke Compatibele Starter Kits

De GreenSmoke e-sigaret kopen kan niet meer in Nederland. Onze alternatieven zijn compatibel met de Green Smoke Cartomizers. U geniet van levenslange garantie op de batterijen, en een brede keuze uit diverse smaken cartomizers.

GreenSmoke

GreenSmoke is een Amerikaanse fabrikant van elektronische sigaretten. Het bedrijf was wereldwijd marktleider als het ging om de tweedelige elektrische sigaret. Deze e-cig was tot voor kort de meest populaire e-sigaret in Europa. Door overname van Altria is de GreenSmoke e-sigaret helaas alleen nog maar in Amerika leverbaar. Gelukkig zijn er alternatieven die compatibel zijn met de cartomizers van dit merk. Heb je al een GreenSmoke e-cig in bezit? Geen zorgen! Onze compatibele e-sigaretten en cartomizers zijn honderd procent gelijk aan de originele GreenSmoke e-sigaret. Zo kun je blijven genieten van je favoriete elektronische sigaret!

Alternatieven voor e-sigaret van GreenSmoke

Wil je overstappen op een e-sigaret? Onze GreenSmoke compatibele e-sigaretten zijn een goede keuze. Dankzij het tweedelige systeem (batterij en cartomizer) is de e-cig eenvoudig in gebruik en is er bovendien geen kans op lekkages. Merken die veel lijken op GreenSmoke zijn EasyPuff, Vinto Vape en Atlantic Aqua. Door deze elektronische sigaretten heb je het gevoel dat je een hijs neemt van een echte sigaret maar dan zonder de nadelen van teer en koolmonoxide. Bovendien heb je bij Novus Fumus levenslange garantie op de batterijen van onze e-sigaretten zodat je verzekerd bent van jarenlang ‘dampplezier’.


Was je erg tevreden over de e-sigaret van GreenSmoke en zoek je nu naar het beste alternatief? Neem contact op met Novus Fumus voor persoonlijk advies. Je kunt ons zeven dagen per week van 09.00 tot 22.00 uur bereiken via de telefoon, mail of chat.

Lees meer
Merken
Keuzehulp
Vinto Vape INTRO Kit
€19,95 €17,95
Easypuff INTRO Kit
€14,95
Easypuff Starter Kit
€49,95
Atlantic Aqua INTRO Kit
€19,95 €14,95
Atlantic Aqua Starter Kit
€49,95 €39,95