• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Joyetech e-sigaretten

De Joyetech ego AIO e-sigaret kunt je eenvoudig online kopen via onze website. Met onze eGo AIO Starter set heb je alles in huis om direct te kunnen gaan dampen.

Joyetech e-Sigaret kopen

Het in 2007 opgerichte Joyetech is een bekend merk op het gebied van e-sigaretten. De producten bestaan uit innovatieve ontwerpen en vooral de e-sigaretten uit de eGo AIO serie zijn erg bekend onder elektrische rokers. Het merk heeft kwalitatief hoogstaande producten en heeft verschillende producten die aansluiten op de wensen van klanten. Daarmee is het een erg populair merk onder elektrische rokers en staat het bekend om de betrouwbare producten.
 

Verschillende soorten Joyetech e-sigaretten

Voor de gevorderde damper is er de eGrip II. Deze kleine maar krachtige e-sigaret is geheel naar wens in te stellen. Diverse instellingen worden ondersteund zoals wattage en temperatuur en de e-sigaret is standaard voorzien van een 2ml interne tank. Eventueel kun je met de meegeleverde adapter ook een andere tank plaatsen. De keuze is dus aan jou. De eGrip II is firmware upgradeable. Dat wil zeggen dat nieuwe functies beschikbaar komen als je de interne software update.

Er zijn ook modellen beschikbaar die met name geschikt zijn voor de beginnende damper. De eGo AIO (standaard, D16 en D22) e-sigaretten zijn eenvoudig in gebruik. Navullen kan via de bovenkant van de e-sigaret en is ook voor mensen die de fijne motoriek missen goed te doen. Uiteraard zijn alle modellen lekvrij en worden deze geleverd met een 30 dagen niet tevreden geld terug garantie. (zie voorwaarden)

Joyetech eGo AIO online kopen

De Joyetech eGO AIO kun je eenvoudig online kopen via onze website. Met onze Joyetech eGo AIO Starterkit heb je alles in huis wat je nodig hebt om gebruik te maken van de e-sigaret. Je betaalt bij Novus Fumus geen verzendkosten bij het kopen van een Joyetech eGo AIO e-sigaret starter set. 

Wanneer je op werkdagen voor 17.00 uur een bestelling plaatst, heb de volgende dag je joyetech ego AIO al in huis.

Twijfel je nog over de Joyetech eGo AIO?

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Dat kan via de Live Chat (klik rechtsonder in je scherm op de oranje knop) of laat een bericht achter als we per ongeluk een keer niet online zijn. Je krijgt van ons in ieder geval vrijwel direct een antwoord op je vraag.  Bellen mag natuurlijk ook altijd. Pak dan je telefoon en draai 0031 85 888 6846. We zijn 7 dagen per week tot 22:00 uur bereikbaar. 

Joyetech eGo AIO. De All-In-One e-sigaret.

Lees meer
Merken
Keuzehulp
Joyetech eGo AIO BOX
€28,95
Joyetech eGo AIO
€26,95
Joyetech eGo AIO D16
€30,95 €21,50
Joyetech eGo AIO D22
€32,95 €21,50
Joyetech Atopack Penguin
€34,95
Joyetech eGo One V2
€39,95
Joyetech eGrip II 80W 2ml
€74,95
Joyetech eVic Basic mini Cubis pro kit 2ml
€59,95
Joyetech Ocular C Mod 150W
€94,95
Joyetech eGo ONE 1100mAh Kit
€53,95