• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

VaporLinQ Starter Kits

VaporLinQ is een nieuwe generatie e-sigaretten waarvan het verdampingsproces verder is geperfectioneerd. Bovendien hebben de makers optimaal zorg besteed aan de vormgeving.


VaporLinQ starterkits

Wil je overstappen op elektronisch roken? Het voordeel van e-roken is dat een e-sigaret veel gezonder is dan een normale sigaret. Eigenlijk rook je niet, maar damp je. Door de ingebouwde katoenen damper komen hoge damp- en smaakontwikkelingen vrij waardoor de e-cig werkt als een traditionele sigaret, alleen dan zonder schadelijke stoffen als teer. Het geeft de gebruiker nog het gevoel en de beleving van een echte sigaret en daarom zijn de VaporLinQ starterkits het perfecte hulpmiddel bij het stoppen met roken. Het bijzondere aan VaporLinQ is dat het een volledig Nederlands bedrijf betreft. Alle producten van dit merk worden ontwikkeld en geproduceerd in Nederlandse laboratoria. Het merk richt zich met haar VaporLinQ starterkits niet alleen op de beginnende e-roker maar wil uiteindelijk ook de meer ervaren e-roker voor zich winnen.

VaporLinQ e-liquids

De VaporLinQ e-sigaretten is een nieuwe generatie van e-roken waarvan het verdampingsproces nog verder is geperfectioneerd. De starterkits van VaporLinQ zijn helemaal toegesneden op de beginnende e-roker die de overstap wil maken van het roken van tabak naar dampen. Deze e-cig heeft veel weg van de traditionele sigaret en werkt eigenlijk ook hetzelfde. Dit maakt de overstap naar e-roken nog makkelijker en laagdrempeliger. Bovendien heeft Novus Fumus ook een Travel Kit van VaporLinQ in haar assortiment wat de ideale kit voor onderweg of op reis is. De voordelen van de e-sigaretten van dit Nederlandse merk is dat ze niet handmatig gevuld hoeven te worden met e-liquid. Als de vulling op is, dan vervang je direct het hele mondstuk inclusief coil. Hierdoor heb je geen geknoei met vloeistof. De e-liquids van VaporLinQ hebben een rijke smaaksensatie en variëren van klassieke drop tot frisse appel, zonder of met nicotinegehalte.


Wil je meer weten over de starterkits van VaporLinQ? Novus Fumus staat je graag te woord via telefoon, mail of chat.

Lees meer
Merken
Keuzehulp
Type navulling
Uiterlijk
VaporLinQ Cartridge Travel Kit
€39,90 €19,95