• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

VaporLinQ Cig-a-LinQ PRO

Dankzij de kleinste navulbare tank ter wereld heeft de Cig-a-LinQ Pro Zwart de afmetingen van een echte sigaret. De Cig-a-LinQ Pro Zwart zal worden geleverd incl. 2 extra minitankjes met topvulling in een elegante giftbox.

VaporLinQ ProDe VaporLinQ Cig a LinQ Pro heeft dezelfde eigenschappen als onze Taster, maar u krijgt er diverse extra items bijgeleverd in een elegante giftbox.

In de giftbox treft u een handige kleine opbergcase en powerstation ineen aan van maar liefst 1100 mAh: stijlvol en tijdens gebruik wordt de batterij direct weer bijgeladen in de houder. Het laden wordt via een klein lampje aangegeven en de capaciteit van de PCC-box wordt in een percentage via een fraai klein ledscherm aan de voorzijde van de PCC-box weergegeven.

In de elegante box treft u ook nog 2 extra minitankjes met topvulling aan (tevens uw mondstuk) die u desgewenst al kunt vullen met de gewenste e-liquid, zodat u altijd een voorraad bij u heeft en niet onderweg hoeft bij te vullen. Ook zeer doeltreffend als u meerdere smaken bij u wilt hebben. Zo kunt u uw smaakbehoefte op de juiste stemming en sfeer afstemmen.

Als extraatje, naast de mini-usb charger waarmee u de batterij van uw e-sigaret bijvoorbeeld aan een computer kunt opladen, treft u ook een usb-laadkabel aan waarmee u samen met een EU-wandlader uw PCC-box (mobiel laadstation) kunt opladen. Hierdoor heeft u altijd de mogelijkheid uw e-sigaret op te laden.

De Mini Tank Pro kan worden geleverd in 3 kleuruitvoeringen, te weten: wit, zwart en goud.

Lees meer
Geen producten gevonden...