• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

VaporLinQ NEXT

Onze Next is wellicht uw next step. Deze elegante handzame vaporizer valt onder de categorie STL (straight to lung)

Onze Next is wellicht uw next step. Deze elegante handzame vaporizer valt onder de categorie STL (straight to lung).

Deze elegante handzame vaporizer valt onder de categorie STL (straight to lung). Dit model is eveneens handzaam in de palm van uw hand, is niet opvallend en biedt ook de mogelijkheid om te cloud chasen, wat inhoudt dat u meer vape kunt genereren en deze rechtstreeks door kunt inhaleren. Dit wordt bewerkstelligd door de subohm-weerstand die zich in de clearomizer/tank bevindt. Met de regelbare luchttoevoer kunt u uw Next helemaal openzetten om tot deze spannende en meer smaak biedende sensatie te komen, simpelweg vanwege het feit dat het (veel) meer damp genereert. Om het nog beter en koelend te maken is de Next ook uitgevoerd met een extra luchttoevoer op het mondstuk. Dit geniet dan ook een groeiende populariteit onder de wat meer ervaren vapers! Wanneer u echter de luchttoevoer(en) bijna dicht zet, dan is het ook mogelijk hem te gebruiken zoals je normaal een trek neem van een sigaret, DTM (direct to mouth).

Indien u de optimale werking van cloud chasen, STL, wilt gebruiken raden wij u dringend aan voor de NIET-nicotinehoudende e-liquid te kiezen, in dit geval onze 0 mg e-liquids. Indien u toch enige nicotine wilt toevoegen, is het mogelijk dat u onze 6 mg en 0 mg mixed in de verhouding van maximaal 50% 6 mg en 50% vult met 0 mg houdende e-liquid.

Door de wat dikkere batterij is de capaciteit toch bijzonder hoog te noemen, en hij is mede daardoor geschikt voor langer gebruik achtereen.

Daar deze steeds populair wordende manier van vapen een trend is die zich doorzet, hebben wij onze Next voor u uitgevoerd in 4 kleurvarianten, te weten;

  • parelwit
  • zwart rubberlook
  • roze
  • roestvrij staal
Lees meer
Geen producten gevonden...