• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wegwerp e-sigaretten

Een wegwerp e-sigaret is de perfecte manier om kennis te maken met dampen en elektrisch roken. Wegwerp e-sigareten zijn er met en zonder nicotine. De wegwerp e-sigaret voelt net als een echte sigaret omdat hij hetzelfde formaat heeft en ook echt naar...

Een wegwerp e-sigaret is de perfecte manier om kennis te maken met dampen en elektrisch roken. Wegwerp e-sigareten zijn er met en zonder nicotine. De wegwerp e-sigaret voelt net als een echte sigaret omdat hij hetzelfde formaat heeft en ook echt naar tabak smaakt. Na gebruik kan de wegwerp e-sigaret weggegooid worden.

 

Voordelen van een wegwerp e-sigaret

Deze sigarettenvorm is een goede vervanger van de traditionele sigaret. U kunt op deze manier goed uitproberen of elektrisch roken iets voor u is, zonder meteen een hele starterskit aan te schaffen. Ze zijn ook erg makkelijk voor onderweg voor intensieve e-rokers. Op Novus Fumus vindt u twee verschillende soorten wegwerp e-sigaretten, namelijk van de merken Zensations en Tube-e. De Zensations sigaret lijkt precies op een normale e-sigaret en bevat 12 mg nicotine. De Tube-e is een wegwerp e-sigaret met cannabis smaak, deze bevat geen nicotine.

 

Wegwerp e-sigaret online kopen

Probeer nu uit of een e-sigaret iets is voor u met een wegwerp e-sigaret. Op onze website vindt u een ruim assortiment aan wegwerp e-sigaretten. Koop de wegwerp e-sigaret snel en eenvoudig online via onze webshop. Bestel op werkdagen voor 17.00 uur, dan sturen wij het dezelfde dag nog naar u op.    

Lees meer
Merken
Keuzehulp
Uiterlijk
Novus Fumus Cuban e-sigaar (Disposable)
€9,95