• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zensations e-sigaret - Koop je natuurlijk bij Novus Fumus

De Zensations e-sigaret koop je bij Novus Fumus. Vandaag besteld is morgen in huis! En kortingen tot 20% op alle navullingen van Zensations

Na vele jaren van ontwikkelen en testen, presenteren de makers van Zensations nu 2 verschillende type e-sigaretten, voorzien van een zachte mondfilter. Daarnaast zijn ze er in geslaagd om de kosten laag te houden, hetgeen terug te vinden is in de prijs! Er is al een complete Zensations e-sigaret kit vanaf € 4,95 

Verschillende soorten Zensations kits

Naast de navulbare Angel e-sigaret is er ook een e-sigaret waarbij je gebruik maakt van kant-en-klare navullingen Voor ieder wat wils dus. De Angel kun je vullen met de diverse e-liquids, waarbij je kunt kiezen uit ruim 50 verschillende smaken. De "gewone" Zensations e-sigaret wordt geleverd met Refills. Dit zijn kant en klare navulingen waarbij u kunt kiezen uit 6 verschillende smaken. Deze laatste is eenvoudig in gebruik en is met name geschikt voor beginnende dampers.

Zensations starterkits online kopen

De Zensations starterkits en e-sigaret kunt u eenvoudig online kopen via onze website. Met onze Zensations starterkits heeft u alles in huis wat u nodig heeft om gebruik te maken van de e-sigaret.

Wanneer u op werkdagen voor 17.00 uur een bestelling plaatst, heeft u de volgende dag uw pakketje al in huis.

Wil je weten welke Zensations voor jou het beste is?

We willen je graag helpen om de juiste keuze te maken. Neem daarom contact met ons op als je niet zeker weet welke Zensations e-sigaret het beste voor je is. Wij helpen je graag.
Lees meer
Merken
Keuzehulp
Zensations Angel e-sigaret
€17,95
Zensations e-sigaret
€9,95
Zensations Test Pakket
€49,95 €39,95
Zensations STAR
€24,95