• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zensations Angel Navulbare e-sigaret

De Zensations Angel is de nieuwe e-sigaret van het merk Zensations. Deze stijlvol vormgegeven e-sigaret is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde E-roker. De beginnende E-roker kan niets meer fout doen dankzij de nieuwste techniek van de...

De Zensations Angel is de nieuwe e-sigaret van het merk Zensations. Deze stijlvol vormgegeven e-sigaret is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde E-roker. De beginnende E-roker kan niets meer fout doen dankzij de nieuwste techniek van de clearomizer.

Zensations Angel e-sigaretWaar veel e-sigaretten ervaring en kennis veriesen van de e-roker, zal de eenvoud en het gebruiksgemak van de Zensations Angel ervoor zorgen dat en beginnende e-roker op een eenvoudige manier kennis kan maken met het e-roken.

De gevorderde e-roker zal ook oprima uit de voeten kunnen met deaze E-sigaret. De Zensations Angel heeft een grote dampvorming en geeft een optimale smaakbeleving.

Novus Fumus kan deze Zensations Angel e-sigaret dan ook met volle overtuiging aanbieden.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van andere clearomizers?

De Zensations Angel heeft geen top coil of bottom coil, maar is voorzien van een coil over de gehele lengte van de clearomizer. Bottom coil clearomizers hebben als voordeel dat ze altijd nat zijn, waardoor de kans op doorbranden van de coil veel kleiner is, maar doordat ze altijd nat zijn is de kans op lekkage groter.

Top coil clearomizers lekken minder snel maar branden gemakkelijker door omdat de gebruiker deze door middel van kantelen kantelen altijd nat dient te houden.

De coil van de Zensations Angel is omhuld met hoogwaardige Japanse organische katoen, die lan vochtig blijft, zowel van boven als van onderen. Dit zorgt ervoor dat zelfs wanneer de tank leeg lijkt te zijn de gebruiker nog even door kan blijven dampen. Wel dient men de clearomizer te vullen als men geen liquid meer ziet.
Omdat de Zensations Angel een los filter op het revolutionaire luchtcirculatie mondstuk heeft, is het onmogelijk om vloeistof in de mond te krijgen. Het filter haalt namelijk het vocht uit de damp, wat resulteert in een prettigere rookervaring. Wel dient het filter regelmatig vevangen te worden om te voorkomen dat de filter niet verzadigd raakt met condens.

Een ander voordeel is dat de Coil diverse malen doorgespoeld kan worden met schoon water. (geen zeep). Op deze manier kan de gebruiker eenvoudig van liquid wisselen zonder de clearomizer of coil om te hoeven wisselen.
Nadat men de clearomizer weer gevuld heeft met vloeistof dient men wel gedurende 1 tot 2 minuten de coil watervrij te dampen d.m.v. het constant ingedrukt houden van de activatieknop op de batterij, zodat de e-liquid weer door het katoen in de coil geabsorbeerd kan worden wanneer het water verdampt is.

Uiteraard is ook de coil onderhevig aan slijtage en zal daarom, afhankelijk van het individueel gebruik, an verloop van tijd vervangen dienen te worden.

De Zensations Angel is gunstig geprijsd, heeft een eigen hoogwaardige bijpassende liquidlijn met in iedere liquidverpakking 8 extra filtermondstukjes.

Lees meer
Merken
Keuzehulp
Zensations Angel e-sigaret
€17,95