• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zensations e-sigaret

Zensations is de meest luxe en goedkope e-sigaret. Niets laat zich vergelijken met haar gebruiksgemak en het comfort van haar zachte filter. Zensations: Geniet van de tabaksmaak of één van de andere 6 smaken.

Zensations e-sigaret

De meest luxe en goedkope e-sigaret. Niets laat zich vergelijken met haar gebruiksgemak en het comfort van zensations e-sigarethaar zachte filter.

Geniet van de tabaksmaak of één van de zes andere, elk in een veilige en lekvrije navulling (refill)

De makers van ZenSations presenteren hun e-sigaret na vele jaren van ontwikkelen en testen. Door hun gebruikservaring weten zij bovendien wat ze wel en wat ze niet willen. Met recht mag de ZenSations haar product doordacht en innovatief noemen, een voorlopig eindpunt in de ontwikkeling van de e-sigaret.

Innovatie

Technische innovatie resulteerde in een constante smaakafgifte, ook als de refill leeg raakt. Verder vergroot de innovatie het gebruiksgemak. Om de e-sigaret van Zensations te gebruiken, hoeft u namelijk geen knopje in te drukken. De accu treedt in werking op het moment dat er een verschil in luchtdruk ontstaat. Een verschil in luchtdruk ontstaat op het moment dat u lichtjes aan het mondstuk zuigt.  

De elektronische sigaret is nog altijd een nieuwe loot aan de stam van de genotsmiddelen. Het belangrijkste kenmerk ervan is de smaak. In die zin laat het zich vergelijken met een goede wijn of een gerecht van een topkok. Maar je wordt er niet dronken of zwaarder van. De elektronische sigaret van Zensations biedt een smaakbeleving in de meest pure vorm.

Naast alle bekende voordelen van de elektronische sigaret scoort Zensations op gebruiksgemak, comfort, prijs en een bijzonder fraaie, efficiënte en functionele vormgeving. Zensations is kortom de meest luxe, complete en goedkope e-sigaret. Geniet van de tabaksmaak of één van de zes andere, elk in een veilige en lekvrije navulling (refill). 

Hieronder nog even de voordelen van Zensations op een rijtje.

  • Hoge kwaliteit. Lage kosten
  • Gebruiksgemak 
  • Uniek filter
  • Gepatenteerd mondstuk 
  • Productie in EU

Zensations: De meest luxe e-sigaret van Nederland

Lees meer
Merken
Keuzehulp
Zensations e-sigaret
€9,95
Zensations Test Pakket
€49,95 €39,95