• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cartomizers zijn gemakkelijk in gebruik (36)

Merken
Keuzehulp
Cartomizers geschikt voor
Smaken
Wanneer u op zoek bent naar gemak en goede kwaliteit, is het aan te raden om voor een cartomizer te kiezen. Het is zeker niet alleen voor beginnende elektrische rokers, ook gevorderde rokers maken er gebruik van.

Cartomizers e-sigaret

Om de werking van uw e-sigaret optimaal te beleven, is het af en toe nodig om de cartomizer van uw e-sigaret te vervangen. Cartomizers, ook wel refills genoemd, zijn kant-en-klare navullingen met e-liquid voor uw e-sigaret. Het is een combinatie van een clearomizer en een atomizer. De clearomizer is de vloeistofhouder en de atomizer zorgt voor de verdamping van de vloeistof.

Voordelen cartomizers

Het gebruiken van cartomizers brengt enkele voordelen met zich mee. Zo hoeft u als gebruiker niet te knoeien met vloeistoffen wanneer u uw e-sigaret wilt navullen. Daarnaast is de kans op lekkage minimaal. U kunt makkelijk en snel van smaak wisselen en de smaak en dampvolume zijn altijd constant. Het werkt dus een stuk eenvoudiger dan het zelf navullen of veranderen van e-liquid.

Cartomizers online kopen

Wanneer u op zoek bent naar gemak en goede kwaliteit, is het aan te raden om voor een cartomizer te kiezen. Het is zeker niet alleen voor beginnende elektrische rokers, ook gevorderde rokers maken er gebruik van. Cartomizers gaan gemiddeld tussen de 350 en 500 puffs mee, wat gelijk staat aan 25 tot 35 sigaretten. Op Novus Fumus verkopen we verschillende cartomizers voor diverse e-sigaretten. U vindt ze onder andere van merken zoals Atlantic, VaporLinQ en Zensations.

Magic Mist Geneva - Tabak (5 stuks)
€12,09
theoreon Pure Tobacco
€12,09
Magic Mist Geneva - Menthol (5 stuks)
€12,09
Easypuff Tabak
€12,09
Easypuff Western Red Tobacco
€12,09
theoreon Red Tobacco
€12,09
Easypuff Western Blue Tobacco
€12,09
Easypuff Menthol
€12,09
Easypuff Normal Tobacco
€12,09
Easypuff Vanille
€12,09
Easypuff Outback Tobacco
€12,09
Easypuff Koffie
€12,09
Magic Mist Geneva Blanks - Lege Cartomizers
€12,09
theoreon Rich Tobacco
€12,09
Easypuff Sahara
€12,09
Toon 1 - 24 van 36