• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zensations Navullingen (5)

Merken
Cartomizers geschikt voor
Navullingen voor de Zensations e-sigaret

Zensations Navullingen

Als de cartridge van uw e-sigaret leeg is, kunt u een refill kopen zodat u weer verder kan genieten van uw e-sigaret. Wanneer u gebruik maakt van een Zensations e-sigaret, kunt u bij ons terecht voor een Zensations refill. Elke Zensations refill bevat twee lekvrije refills en zes zachte filters.

Verschillende soorten Zensations navullingen

Er zijn verschillende soorten Zensations refills verkrijgbaar. Elke refill is goed voor 500 puffs. De vloeistof van de refill bevat als ingrediënten propyleen glycol (PG), vegetable glycerine (VG), nicotine en smaakstoffen. Smaken die u onder andere kunt kopen bij Novus Fumus zijn tabak, koffie, vanille, menthol en tropical fruit. Een volle refill is vergelijkbaar met 35 gangbare sigaretten. Het verschil is dat met Zensations veel minder nicotine in wordt genomen.

Zensations navullingen online kopen

De Zensations e-sigaret heeft altijd een goede dampontwikkeling met een constante en gloedvolle smaakbeleving, zonder nare bijsmaak. Dit komt mede door het slimme filtersysteem. De geur wordt door zowel gebruikers als niet-gebruikers ervaren als een geraffineerd parfum. Via Novus Fumus kunt u eenvoudig en snel refills voor uw Zensations e-sigaret kopen. Doet u dit op werkdagen voor 17.00 uur, dan heeft u het de volgende dag al in huis.

Toon 1 - 5 van 5