• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

e-Liquid kopen (185)

Merken
Smaken
VG-PG Verhouding
Het maakt niet uit naar wat voor een smaak je op zoek bent, wij hebben het in ons ruime assortiment. Laat je verrassen door de vele smaken die wij aanbieden.

E-liquid voor e-sigaret

Bent u op zoek naar nieuwe smaken e-liquid om uw e-sigaret mee na te vullen? Dan bent u bij Novus Fumus aan het juiste adres. E-liquids zijn verkrijgbaar in veel uiteenlopende smaken, waarvan de tabakssmaak toch wel de populairste smaak blijft. Het product bestaat deels uit VG (plantaardige glycerine) en deels uit PG (propyleen glycol). VG zorgt voor de smaak en damp van een e-liquid en PG wordt gebruikt om throathit te creëren.

Verschillende merken e-liquid

Er zijn verschillende merken die e-liquids aanbieden. Natuurlijk kiest u voor een e-liquid van hetzelfde merk als uw e-sigaret. Eén van de bekendste merken op het gebied van e-liquids is Millers Juice. Zij verkopen ook veruit de meest verschillende smaken. Maar naast Millers Juice vindt u bij ons ook e-liquid van de merken Zensations en VaporLinQ. Smaken variëren van tabakssmaken tot fruitige smaken.

E-liquid online kopen

U kunt e-liquids snel en eenvoudig kopen via onze website. Het maakt niet uit naar wat voor een smaak u op zoek bent, wij hebben het in ons ruime assortiment. Laat u verrassen door de vele smaken die wij aanbieden. Plaats op werkdagen een bestelling voor 17.00 uur, dan sturen wij het dezelfde dag nog naar u op

Cirkus Artic Mint
€4,95
Cirkus Strawberry Kiwi
€4,95
Cirkus US Tobacco
€4,95
Toon 1 - 24 van 185