• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Aroma (30)

Merken
Aroma concentraat om zelf toe te voegen aan base om uw eigen smaak te maken voor uw e-liquid. De flavours zijn niet geschikt om in pure vorm te gebruiken maar dienen gemengt te worden. Bij elke aroma staat de mengverhouding aangegeven. Ingrediënten: ...

T-Juice

Mix jij graag je eigen e-liquids? Naast het hebben van een base e-liquid, zoals de Qpharm Base, heb je ook een aroma nodig om de vloeistof op smaak te brengen. Daar komt het merk T-Juice om de hoek kijken. De flavours van dit merk zijn te gebruiken als smaak aroma om een base e-liquid op smaak te brengen. Deze flavours meng je met een basisvloeistof en zijn dus niet geschikt om puur te gebruiken. T-Juice is sinds 2012 een e-liquidfabrikant uit het Verenigd Koninkrijk en heeft een ruim aanbod aan e-liquids en aroma’s. Het merk is ontzettend populair onder de gebruikers van elektronisch roken. Dat komt vooral omdat ze unieke, smaakvolle en consistente smaken ontwikkelen. De flavours zijn gemaakt van een mengsel met natuurlijke, natuur identieke en geëxtraheerde ingrediënten.

Aroma’s van T-Juice

Voordat je de aroma’s van T-Juice gaat gebruiken, moet je ze eerst mengen met een basisvloeistof. De aanbevolen hoeveelheid smaakstof is 15%. Dit is een gemiddelde richtlijn en natuurlijk kun je naar wens de hoeveelheid smaakstof aanpassen. Het concentraat moet verdund worden met propyleenglycol (PG) en of plantaardige glycerine (VG). Het duurt ongeveer drie tot vijf dagen voordat een zelfgemaakte e-liquid gerijpt is. Wat voor soort aroma je ook zoekt, er is in het uitgebreide assortiment van Novus Fumus altijd een smaak te vinden die je smaakpapillen prikkelen. In het aanbod zijn er ongeveer 30 verschillende aroma’s te verkrijgen. Zo heb je naast fruitsmaken als Red Astaire en Pomme Pon ook tabaksmaken zoals Primo Verde en USA Silver. Maar flavours met karamel, toffee en munt of met versgemalen koffie, kokosnoten en room klinken ook heerlijk! De smaakstoffen van dit merk zijn verkrijgbaar in 10 milliliter flesjes.


Bel, mail of chat met Novus Fumus als je vragen hebt over de aroma’s van T-Juice.

T-Juice Pomme Pom
€4,70
T-Juice Minty the Toff
€4,70
T-Juice Java Juice
€4,70
T-Juice Mintastic
€4,70
T-Juice Primo Verde
€4,70
T-Juice TY-4
€4,70
T-Juice USA Silver
€4,70
T-Juice Red Astaire
€4,70
T-Juice Ice Queen
€4,70
T-Juice High Voltage
€4,70
T-Juice Tangerine Dream
€4,70
T-Juice Cherry Choc
€4,70
T-Juice Clara-T
€4,70
T-Juice USA Reds
€4,70
T-Juice Vamp Vape
€4,70
T-Juice Forest Affair
€4,70
T-Juice Jacques Le Mon
€4,70
T-Juice Colonel Custard
€4,70
T-Juice Afro Dizziac
€4,70
Toon 1 - 24 van 30