• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Base (2)

Merken
De QPharm base voor elektrische sigaretten is een pure vorm van eliquid welke op pharmaceutische kwaliteit is. Door middel van hoogwaardige grondstoffen is deze base van absolute topkwaliteit. De base is geproduceert in Nederland en bevat daardoor oo...

Qpharm

Zoek je naar een basisvloeistof om zelf e-liquids te maken? De vloeistoffen van het merk Qpharm zijn basisvloeistoffen die je kunt gebruiken voor het zelf maken van e-liquids . Dit doe je door de basisvloeistof te mengen met een aroma. De basisvloeistoffen van dit merk worden geproduceerd in Nederland en worden volgens de Nederlandse wetgeving geleverd in flesjes van 10 milliliter. De Qpharm Base bevat enkel alleen de meest pure vormen van base. Dankzij de hoogwaardige grondstoffen is deze base van pharmaceutische topkwaliteit. Het maken van eigen e-liquids voor je e-sigaret is leuk, gemakkelijk en voordelig. Je kunt zelf je favoriete smaak creëren.

Qpharm Base

De basisvloeistof van dit merk heeft een verhouding van 0PG/100 VG. Deze versie is bedoeld voor de ‘cloud chasers’ aangezien er door de grote hoeveelheid VG je grote dampwolken kunt blazen. Deze vloeistof is te gebruiken als smaakloze vloeistof of te combineren met een aroma. Nadat je een smaakstof hebt gekozen, ga je aan de slag met de e-liquid base. Je kunt zelf bepalen voor welke PG/VG verhouding je gaat. PG zorgt voor een kriebel in je keel en de intensiteit van de smaak en VG zorgt voor de grote van de dampwolk. Als je meer kriebel en smaak wilt, dan kies je voor meer PG en als je meer wilt dampen dan kies je voor een grotere verhouding VG. Ook heeft Novus Fumus een gelijke mix (50PG/50VG) in het assortiment van dit merk. Bij deze base is zowel de smaak als de gier ideaal. Daarnaast bevat deze e-liquid nog steeds een goede damp door de grote hoeveelheid VG die in deze vloeistof aanwezig is. De vloeistoffen van Qpharm Base zijn bij Novus Fumus verkrijgbaar in de nicotinegehaltes 0, 6, 12 en 18mg.


Voor vragen over de Qpharm Base kun je bellen, mailen of chatten met Novus Fumus.

Toon 1 - 2 van 2