• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Millers Juice E-Liquids (51)

Merken
Smaken
VG-PG Verhouding

Millers Juice e-liquid

Het Nederlandse merk Millers is de eerste Nederlandse producent van e-liquid. Alle grondstoffen voor de e-liquids worden geproduceerd in Nederland en voldoen aan hoge kwaliteit. Ze zorgen voor een ultieme smaakbeleving bij elektronische rokers en de smaken zijn aangepast aan de smaakbehoefte van de Nederlandse e-roker. Het merk draait om innovatie en is continu in ontwikkeling.

Verschillende smaken Millers Juice e-liquid

Er zijn twee verschillende series van de Millers Juice e-liquids verkrijgbaar. De Silverline bevat uitstekende e-liquids voor een betaalbare prijs. In dit ruime assortiment vindt iedereen een smaak die bij hem of haar past. De Goldline heeft superieure e-liquids van Nederlandse bodem. Bij iedere inademing ontdekt u weer andere smaakfacetten. De hoofdbestandsdelen in de Millers juice zijn PG en VG, daardoor zijn ze van farmaceutische kwaliteit en de smaakstoffen van food grade kwaliteit.

Millers Juice e-liquid online kopen

Het assortiment aan Millers Juice smaken is eindeloos, waardoor u zelf kunt ontdekken wat uw favoriete smaak is. Laat u verrassen door de vele verschillende smaken die er zijn. Wanneer u op werkdagen voor 17.00 uur bestelt, sturen wij het dezelfde dag nog naar u op. Zo kunt u de volgende dag de nieuwe smaken al beleven.

Toon 1 - 24 van 51