Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsApp
0
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Hoe vaak moet je de IQOS 3 Duo schoonmaken?

Hier zijn enkele tips over hoe je een IQOS elektronische sigaret op de juiste manier gebruikt, hoe je IQOS goed schoonmaakt, en hoe vaak. En wat je moet doen als HEETS te hard zijn en het moeilijk is om deze te gebruiken.

Standaard gebruik van de IQOS

Bekijk eerst de basisstappen voor het gebruik van IQOS. Onthoud dat je na het dampen de HEETS tabakstics moet verwijderen door het bovenste gedeelte van de houder naar boven te trekken. Doe je dit niet, maar trek je gewoon de HEETS er uit, dan heb je kans dat de tabak achter blijft en het moeilijk wordt om deze weer uit de houder te krijgen.

Handige tips voor het gebruik van IQOS e-sigaretten

  1. Probeer de HEETS tabaksticks niet te oververhitten.
    Neem je tijd, en trek niet te snel en te vaak aan de e-sigaret. De HEETS Tabakstick krijgt dan de tijd om af te koelen, en je kunt dan langer gebruik maken van de e-sigaret.
  2. Plaats de IQOS 3 Duo direct na gebruik weer in de houder. De batterij is dan na een paar minuten weer klaar voor gebruik.
  3. Als de HEETS te hard zijn en het moeilijk is om deze in de IQOS 3 Duo te plaatsen, dan kun je eerst het apparaat opwarmen, en dan pas de HEETS in de houder te plaatsen. Je zult merken dat het eenvoudiger is als de IQOS reeds op temperatuur is.
  4. Als de HEETS niet trekt naar jouw wens dan helpt het soms om de filter voor te blazen.
  5. De IQOS 3 Duo moet regelmatig worden schoongemaakt, bij voorkeur na elke pakje HEETS. Besteed speciale aandacht aan de binnenkant waar ook het verwarmingselement zich bevindt. Gebruik geen schoonmaakmiddelen. De meegeleverde borstel en de los verkrijgbare schoonmaaksticks zijn voldoende om de IQOS schoon te maken.
  6. Gebruik bij voorkeur de originele oplader die wordt meegeleverd de doos, opladers voor mobiele telefoons en autoladers kunnen de batterij van de IQOS beschadigen.

Voor alle andere vragen

Bel ons

Ma. t/m Vr. bereikbaar tot 22:00

+31(0)858886846

Social media

Socials

9Review LogoWij scoren een 9 op Kiyoh

Novus Fumus

Hoogstraat 56
5931GD Tegelen
Nederland Bekijk op Google Maps

NL855001331B01
62892231
NL18ABNA0432010785